|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Róźności na wymianę:) zapraszam:)
witam laseczki
![]() Dokładka na stronie 2!!! Oto ciuszki które mam na wymianę. Jak widać jest tego dość sporo mimo że już pewne wymiany zostały zrobione ZAZNACZAM że wszystkie ciuszki i inne rzeczy były kilka razy używane (około 5-8 razy) ale nie są zniszczone. Ich stan jest bardzo dobry. A teraz po kolei:wymiarki każdej rzeczy podam jeśli ktoś będzie nią zainteresowany... 1. Bluzeczka firmy CARRY 2. Bluzeczka firmy CARRY 3. Bluzeczeczka firmy MISS America 4. apaszka 5. Duża torba - materiał podobny do skóry, bardzo pakowna. 6. czarna bluzeczka - rozciągliwa 7. niebieski podkoszulek 9. topik w krateczkę 10. topik firmy PIMKIE 11. biustonosz snoopy 75 B 12. elastyczna i rozciągliwa bluzeczeczka ze ślicznym dekoldem w brązach 13. kurteczka - marynarka skórzana 14. czarna sexowna siateczka z firmy MADONNA 15. biała bluzeczka z odsłoniętymi plecami z gumek 16. jasno fioletowa bluzeczka z nadrukiem 17. sexowny topik podkreślający kształty 18. bluzeczka firmy ETAM prześwitująca z boku do wiązania poleciało do Voodia!!! 19. sweterek z kapturem 20. okrągła torebka z żółtymi lamówkami 21. topik czerwony wiązany sexownie na szyi 22. śliczne i sexowne buciki które miałam na sobie dosłownie trzy razy (ślady zużycia widać na podeszwie) mam jeszcze paragon zakupu, były przecenione z 250 zł na 145zł bo po sezonowej obniżce 23. bronsoletki (stan dobry) noszone kilka razy 24. paseczki kolorowe (noszone sporadycznie 3-4 razy) oba białe NIEAKTUALNE!!! poleciały do MISSY7 25. bluza PIMKIE czerwona na zamek (rozmiarek S/M, przy jednym rękawku malutka dziurka, stan dobry) 26. szara bawełniana bluzeczka z łódkowym dekoldem firmy EXITE 27. soczyście zielona bluzeczka z dekoldem z froty NIEAKTUALNA!!!poleciały Do VOODI ![]() 28. kolorowy tshirt Save the world 29. bluzeczka z nadrukiem gazety 30. topik w paseczki biało-fioletowe 31. tshirt z nadrukiem dziewczynki Super Star firma HERE&THERE 32. bluzeczka pomarańczowy melanż 33. błękitna romantyczna bluzeczka TERRANOVA 34. spodnie jeansy BONGO 35. spódniczka firmy PIMKIE 36. spódniczka długa z rozcięciem w krateczkę 37. biała tunika firma OFFSHOOT 38. sukienka zielonkawa 39. bluzka rękawek 3/4 LEVIS 40. romantyczna spódniczka ze słodką falbanką 41. szara sukienka ogrodniczka TRAFFIC 42. jeansy granatowe 43. czarne eleganckie spodnie z rozcięciami z tyłu nogawki 44. pierścionki (każdy użyty kilka razy) stan dobry 45. jeansy CROWN zdjecia nie beda w kolejnosci Edytowane przez myyysia Czas edycji: 2005-10-25 o 14:42 |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Dot.: Róźności na wymianę:) zapraszam:)
dalejj...
Edytowane przez myyysia Czas edycji: 2005-10-01 o 08:27 |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
hmmm...
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
myyysiu dźinsy jeszcze mam,zdjęcie zrobie,ale sądzeze beda na ciebie za duze, bo kiedys chyba czytałam wymiary twoich dżinsikow i są mniejsze, podobaja mi sie,ale na mnie sa stanowczo za krotkie,ja musze miec dżinsy długie-108cm minimum. niedlugo zapraszam do mnie obejrzec nowe rzeczy
u ciebie wpadly mi w oko dżinsy ale pewnie są krótsze niż potrzebuję
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Jaki jest rozmiar tej skorzanej kurteczki, w jakim jest stanie? Co interesuje Cie na wymiane?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
a butki biało-czarne jaki rozmiar? i wysokość obcasa?
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
myyysia odemnie chciałaś kredkę cover girl i błyszczyk , ale bluzeczka jest za krotka na mnie 51 cm to mało dla mnie
napewno dokładnie mierzylas ![]() o podaj jeszcze wymiarki bluzeczki czarnej (chyba) z drugiego postu z dł rękawem
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
niestety nie pisałam wcześniej bo chodzę do pracy na 9 godzin i dlatego mnie nie ma całymi dniami więc proszę o cierpliwość
o bucikach pisałam już wyżej więc proszę dokładnie czytać wątki i odpowiedzi (nie będę znów pisała tego samego )a co do skórzanej kurteczki to jej wymiarki: długość całkowita 63 cm szerokość w biuście 42 cm szerokość na dole 49 cm długość rękawa 58 cm szerokość w ramionach 39 cm jej stan jest dobry z malutkim mankamenten (ma niewiele przeterte miejsce przy kołnierzyku - pisze o tym od razu) |
|
|
|
|
#26 |
|
BAN stały
|
do iffonka:
51 cm to za mało?? bo dla mnie to jest w sam raz bo zakrywa pępek i nie jest aż tak za duża a ta czarna firmy Madonna z prześwitującymi rękawkami ma napewno jakieś 52-53 cm (bo jest podwójna warstwa)
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się taka zielona bluzeczka z krótkim rękawkiem (jaki to rizmiar?) i glany
D one sa bardziej rozmiar 38 czy 39? mozesz zmierzyc długosc wkładki wewnetrznej?a byłabys zainteresowana wymianką? moze cos u mnie znajdziesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread...5&page=1&pp=30 |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
jaki rozmiar i dlugosc wkladki wewnetrzej maja te buty: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=177655
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

ZAZNACZAM że wszystkie ciuszki i inne rzeczy były kilka razy używane (około 5-8 razy) ale nie są zniszczone. Ich stan jest bardzo dobry. A teraz po kolei: