|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
![]() cudowne kosmetyki oddam za bluze sportowa:)
Witam wszystkich!
Mam do zaoferowania rózne kosmetyki , mogę je oddac naraz ale za fajną sportowa bluze!przysyłajcie zdjatka! ![]() nr1 woda toaletowa PARIS AVENUE nr 515 wspaniały delikatny kobiecy zapach, została połowa nr2 baza pod cienie Christian Dior bardzo jasna, swietnie utrzymuje cien na powiekach przez cały dzien, zostało ok 3/4 nr3 cień do powiek AVON kolor niebieski uzyty 2 razy nr4 pięknie pachnacy jagodowy krem na dzień ORIFLAME uzyty 1 raz nr5 krem do depilacji VEET przywieziony z Niemiec, pozostało prawie całe opakowanie(ok 90%) nr5 pomadka AVON kolor delikatny róz FREEDOM nr6 pomadka AVON kolor cudownej sliwki BASHFUL PLUM Wszystkie kosmetyki sa w idealnym stanie i gwarantuję że będziecie zadowolone ![]() ZAPRASZAM!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: cudowne kosmetyki oddam za bluze sportowa:)
To ja jestem chętna
![]() Dior happy derm Vett i na Avenue i mogę dożucić Ci gratis jeszcze jedną bluze czarną trzeba ją wrzucić te czarną do perwool black magic a nike jest BDB |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
mnie interesuje baza Diora-nie chcesz za coś innego?http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=117569&page=5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
RED BUTTERFLY fajna bluza powiedz mi z czego ona jest? z jakiego materialu? bo tu niewyraznie ją widac..........a czy mogłabys ja załozyc i zrobic sobei fotke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Fota na mnie
![]() Bluza to taka gruba bawełna taka "bluzowa" hehe ![]() Nike jest trochę większa a ta jest z takich typowo dopasowanych obok nike Edytowane przez RedButterfly Czas edycji: 2006-06-05 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hmm ile masz wzrostu? wydaje sie w sam raz ta bluza, kiedys sie wymieniłam na jedna to była mi straaaaaaaasznie krótka i nie nadawała sie do chodzenia. Ale troche wyblakła jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam wszystkich!
Mam do zaoferowania rózne kosmetyki , mogę je oddac naraz ale za fajną sportowa bluze!przysyłajcie zdjatka! ![]() nr1 woda toaletowa PARIS AVENUE nr 515 wspaniały delikatny kobiecy zapach, została połowa nr2 baza pod cienie Christian Dior bardzo jasna, swietnie utrzymuje cien na powiekach przez cały dzien, zostało ok 3/4 nr3 cień do powiek AVON kolor niebieski uzyty 2 razy nr4 pięknie pachnacy jagodowy krem na dzień ORIFLAME uzyty 1 raz nr5 krem do depilacji VEET przywieziony z Niemiec, pozostało prawie całe opakowanie(ok 90%) nr5 pomadka AVON kolor delikatny róz FREEDOM nr6 pomadka AVON kolor cudownej sliwki BASHFUL PLUM Wszystkie kosmetyki sa w idealnym stanie i gwarantuję że będziecie zadowolone ![]() ZAPRASZAM!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dot.: Cudowne kosmetyki oddam za bluze sportowa!!!!!!!!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121904MÓJ WATEK CIUCHOWY!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.