![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w styczniu różności
NIEAKTUALNE!
Witaj ![]() na wymianę mam to co poniżej. Na chwilę obecną bardzo ![]() ![]() Guerlain Lingerie de peau ok. połowy z 30ml, kolor 02C GUERLAIN LA POUDRE C'EST MOI 22g, nowiutki w pudełku, mega unikat L`Oreal False Lash Superstar Mascara, nowa w pudełeczku, oryginalna (żadna tandetna podróbka z allegro) Benefit hoola bronzer do twarzy, spray 2x15ml, nowe w kartoniku Cienie Guerlain Ombre Eclat 4 Shades Eyeshadow: #490 Turquoise Cendre tylko maźnięte, ubytek zerowy 406 Tsarina Clinique carry on colour, paleta do makijażu, nowa (bez kredek i pędzelków) Estee Lauder puder do ciałą Youth Dew, 24g, otwarty tylko do testu - jak nowy! Mam do niego zapach - rzuc okiem niżej ![]() Gatineau serenite lotion nettoyante douceur 400ml, tonik, raz test ubytek max 3-4 ml Elemis frangipani monoi body oil 35ml (olejek do ciała, paznokci i włosów), nowy Signature Women shower gel 120ml, nowy Brume de Rose Anti-Age, tonująca i regenerująca mgiełka do twarzy i ciała 125ml, raz testowana ubytek max 10% l Lush shower jelly 100g: sweetie pie (test, ubytek max 3-4%), whoosh nowy Guerlain Météorites Voyage puderniczka z masą perłową w doskonałym stanie, pochodzenie - Douglas ysl youth liberator lotion ok. 185/200ml https://www.houseoffraser.co.uk/beau...l/220385066.pd dokładka: ck euphoria ok. 10/30ml plus balsam do ciała 100ml nowy PR lady million ok. 25/80ml obydwie rzeczy wymienię za podkład EL DW 01 Zapachy: Clinique aromatics elixir zestaw: zapach 25ml plus świeca, zestaw nowy nie tykany w pudełku (pudełko posiada rysy od przechowywania) Chanel N 19 odlewka 5ml plastik, ubytek jeden psik Estee Lauder Youth Dew trzy buteleczki z różnym zużyciem - łącznie ok. 35ml Clarins eau dynamisante 30ml plus satin finish body oil 30ml z tej serii, nowe w pudełkach Clarins ressourcante 30ml, nowe w pudełku Givenchy ange ou demon le secret elixir 100ml, nowy w pudełku i folii, nie otwierany z Duglas Zamość Inne: kopertówka (oryginalna, skórzana) Jimmy Choo, używana przeze mnie ale w doskonałym stanie, czarna Melissa Alicja w Krainie Czarów rozm. 32 baleriny jak nowe - córeczka założyła je dokładnie 2 razy. Z pudełkiem i workiem przeciwkurzowym. Kupione na shopmelissa.eu za 79 euro! Edytowane przez peonies Czas edycji: 2018-03-08 o 05:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w styczniu różności
Hej,
czy znajdziesz cos u mnie za: tusz YSL baby doll nowy, w pudełeczku nie tykany, oryginalny z Duglas Zamość?
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej,
a czego konkretnie szukasz za ten tusz?
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Nadal podoba mi się Decleor, mam takie trolle na zbyciu
Jakie zapachy masz jeszcze do oddania Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2018-01-06 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
masła do ciała TBS 200ml, nowe pamplemousse rose lub delice de canneberge ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
jestem strasznie bystra
![]() ![]() otóż, niestety nic nie znajduję dla siebie, ale może to i lepiej bo nie mam już kompletnie nic z Pandory na zbyciu (ani też żadnych LPSów) bo mi się wszystko, wszystko sprzedało. pozdrawiam w Nowym Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej, czego szukasz za Noa? W wątku raczej nic za nią nie mam, ale poszukam poza.
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej, wybierzesz sobie coś u mnie za Givenchy AoD?
![]() ![]()
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
szukam głównie koralików do trollbeads lub pandory, meteorytów i perfum... w zasadzie wszystkiego jestem ciekawa
![]() ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
![]() Tobie i twojej rodzinie również przesyłam życzenia Do Siego 2018 Roku! ![]() ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;80124151]Nadal podoba mi się Decleor, mam takie trolle na zbyciu Jakie zapachy masz jeszcze do oddania[/QUOTE] Dusiu, zapachy spoza wątku wolałabym oddać za beads całe ze srebra ![]() a które ze zdjęcia murano mogłabyś dać ![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- niestety nic nie znalazłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Mam oczywiście bransoletke i zapięcie ale nie na wydanie
![]() Za krem mogę oddać każdy, Ty wybierasz, nie wiem tylko jak to wartościowo wychodzi AoD Givenchy mi się jeszcze podoba Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2018-01-03 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej, a masz poza wątkiem jakieś inne zapachy lub ewentualnie zegarek albo okulary słoneczne ?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Ten decleor jest z neroli? Nigdzie nie mogę zlokalizować tubki, chcialam poczytać coś więcej
Srebrne mam ale zostają że mną ![]() Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2018-01-04 o 05:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz coś za: crub TBS kokos, 200ml, nowy masła do ciała TBS 200ml, nowe pamplemousse rose i delice de canneberge scrub TBS w tubie w żelu truskawkowy, nowy 200ml Lush shower jelly 100g: sweetie pie (test, ubytek max 3-4%), whoosh nowy Clinique liquid facial soap do suchej lub mieszanej skóry, 50ml nowy i wodę loccitane werbena? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
A puder byś oddała za LPRN ? Nie wiem jak kształtują się ceny za puderek wiec pytam trochę w ciemno
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Tak Guerlain . BO to tyko za Tresor La nuit, Mon Paris ewentualnie Midnight rose .... ale raczej któryś z tych dwóch pierwszych
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Dzięki za fotki, baaardzo mi pomogły,
Niestety muszę zrezygnować z kremu, nie ma co prawda parabenów, ale na drugim miejscu w składzie gliceryne która bardzo mnie zapycha i masakruje mi paszczaka :-( Jeśli masz jeszcze coś fajnego z pielęgnacji, w miarę naturalnego, i bez gliceryny to chętnie przyjmę, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to co konkretnie byś chciała za w/w rzeczy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za AoD?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Daj mi prosze chwile czasu na zastanowienie ... czy mogłabyś napisac mniej więcej date zakupu i otwratcia puderku ? Dam jutro lubpojutrze znac.Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
hej, podoba mi się Guerlain Météorites Voyage , znajdziesz coś u mnie ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203571
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś za kosmetyki TBS?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
hej, nie ma problemu. Najchętniej oddałabym któreś versace ale czy mogę dać znać jutro ? czekam na potwierdzenie od jednej wizażanki na które versace się zdecyduje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
jakich podkładów używasz? żebym mogła porównać do któregoś konkretnie
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- to będzie trochę ciemniejszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.