|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienię Angel Violet EDP 25 i Apparition Ungaro 50 EDP
Oba oryginalne, z kartonikami, Ungaro ubytek 3-5 ml Angel otworzyłam tylko i powąchałam,w opakowaniu są oryginalne ulotki .
Angel -rezerwacja dla basi39 Wymienię na : perfumy - słodkie albo klasyczne, szukam też gucci accenti wysokopołkową kolorówkę profesjoanalne kosmetyki do włosów nadające puszystość lub do kreconych szukam tez przy okazji effaclar k Moge być wybredna ze względu na spore zbiory własne ![]() pozdrawiam i zapraszam Edytowane przez Lo Czas edycji: 2006-06-12 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię Angel Violet EDP 25 i Apparition Ungaro 50 EDP
Witaj czy za Angel cos bys u mnie znalazla???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122673 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120388 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W sumie interesowały by mnie zarówno baby doll jak escada, ale pojemnosci nijak sie nie zgadzaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Za dune dziekuje, to nie moj zapach.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Witaj, nie mam wprawdzie Gucci Accenti, ale posiadam Chloe Narcisse 50 ml + balsam, który to zapach strasznie mi przypomina Accenti, które musiałam wydać mamie, bo działało na mnie migrenogennie...Porównała m nuty zapachowe obu tych wód i sa zbliżone - nie wiem czy to jaśmin, czy sandał, ale jak dla mnie zbyt odurzająca mieszanka....Nie wiem tylko, czy uda Ci sie gdziekolwiek to powachać :-/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A może Mira-Bai Choparda za Angela
![]()
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Mialam kiedys puder perfumowany Chloe narcisse i jak dla mnie pachnial praniem
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos za Angela? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122406
Mam jeszcze Addicta Diora 15 ml z 20. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A może coś u mnie wpadnie Ci w oko, interesuje mnie Angel, link do obu kramików w podpisie. A z zapachów mam Gucci EDP II 30 ml z niewielkim ubytkiem ok. 2 ml oraz Helmuta Langa EDP dobre 30 ml z 50. Jeśli byłabyś zainteresowana mogę zrobić fotki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny!
Z Waszych propozycji najbardziej interesuje mnie Gucci II. Zastanowię się nad wymiana i wieczorem dam znać. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Jestem zatem zainteresowana Gucci II. Chętnie zobaczę zdjęcie jeśli to nie problem.Poza tym z watku podobaja mi sie kulki art deco. Może znajdziesz cos jeszcze i zrobimy wieksza wymiane?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam dziś fotki w świetle dziennym, wyraźniejsze. Lo a kuleczki niestety nieaktualne, szkoda, że wczesniej nie krzyczałaś ... Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
basiu 39 mysle że pasowałaby mi wymiana ale pozwol ze ostateczna dezycje podejme po poludniu . Szkoda że kulki już nieaktualne.a z ciekawosci - co to jest to potrojne rozowo- biale na zdjeciu razem z cieniami i pedzlem we-ma ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To potrójne różowo-białe to używany cień Joko ![]() Ładna jest ta paletka brązów Sephory i turkusy IsaDory, ubytek minimalny. A chciałabyś ew. coś na dokładkę do perfumek, czy po prostu pytasz coś bo chciałabyś większą wymiankę zrobić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Dziekuje za dokładniejsze zdjęcia. Zastanawiam się nad dokładką ze względu na ceny - sprawdzałam w perfumeriach internetowych- angel 25 to ok 230 zł, gucci 30 to 120, ale poraw mnie jeżeli sie mylę
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy znajdziesz coś w moim kramiku na dokładkę w związku z powyższym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.