|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
ARTDECO puder br±zuj±cy w pêdzlu Perfect Finish Powder Brush WYMIENIÊ
witajcie mam na wymiane
Puder Br±zuj±cy w pêdzlu – ARTDECO Perfect Finish Powder Brush – idealny do torebki i w podró¿y. Praktyczne opakowanie pudru po³±czone z pêdzlem umo¿liwia jego stosowanie w ka¿dych okoliczno¶ciach. Puder gwarantuje super ³atwy makija¿ twarzy, dekoltu i ca³ego cia³a. jest to nr 5 - jak podaje str producenta www.artdeco.de jest to z³oty br±z do naturalnej skóry ze z³otymi drobinkami, wg mnie skora musi byc co najmniej lekko opalona. Mam go z wymiany z wizazanka która go praktycznie nie u¿ywa³a, jest w 100% oryginalny, jednak oprocz widocznego na zdjeciu nr odcienia poschodzily z niego napisy od noszenia w kosmetyczce. U¿ywa³am go rzadko gdy¿ dosta³am w prezencie artdeco bronzing pearls. Zamkniecie jest lekko pekniete jednak w niczym to nie przeszkadza, puder zamyka sie tak jak powinien. Zu¿ycie mogê okre¶liæ jako ok 90%, same zobaczcie na fotce ile go zostalo, wczesniej jego poziom byl "do konca" co do zdjêcia na skórze - nie mogê oddaæ do koñca efektu, najlepiej sprawdziæ sobie w perfumerii ![]() na skórze prezentuje siê ³adnie, ma z³ote drobinki, choæ lojalnie uprzedzam ¿e ma³o co go leci poprzez pedzel, co zreszta zauwazyly wizazanki przy ocenie pudru w pedzlu artdeco a wiec nie jest on zepsuty czy cos w tym stylu w perfumeriach kosztuje on ok 140zl http://www.artdeco.de/index.php?id=291&L=1 http://estyl.pl/sklep/customer/produ...8&cat=0&page=2 jestem otwarta na propozycje ze ¶redniej wysokiej polki, nie interesuje mnie avon, oriflame pozdrawiam
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ARTDECO puder br±zuj±cy w pêdzlu Perfect Finish Powder Brush WYMIENIÊ
Cytat:
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u nie za ten puder
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=138390 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.