|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak sobie poradzić z uczuciem, że ktoś Cię już nie kocha?
Kiedys pisalem w innym poscie, ze rozstalem sie z dziewczyna. Poszlo o seks z mojej strony, z jej o brak zaangazowania i moj dol. I teraz zdalem sobie sprawy, ze nikt mnie tak nigdy nie kochal (inne dziewczyny, moja rodzina) i wydaje mi sie, ze nigdy mnie nie pokocha. Przez ostatnie 6 miesiecy czulem, ze juz sie dla niej tak nie licze jak kiedys. Dosyc mnie to przytlaczalo. W sumie to uczucie, ze ktos przestaje Cie kochac, a Ty wciaz kochasz, jest jednym z najgorszych w zyciu.
1) Mam teorie, ze mialem jakis deficyt milosci w zyciu i sie uzaleznilem od tej milosci? 2) Jak sobie poradzic z tym uczuciem? Ogladaniem filmow samemu, jedzeniem samemu, tym, ze nie ma sie do kogo przytulic w nocy, ani z kim porozmawiac przed snem? Ani zwierzyc sie z problemow? Cos czuje, ze procesor przestaje mi dzialac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak sobie poradzić z uczuciem, że ktoś Cię już nie kocha?
Najlepiej jest znaleźć pasje i poświęcić się jej. Nie można żyć przeszłością. Dziś jest Ci ciężko, ale za jakiś czas będziesz sobie pluć w brodę, że z powodu kogoś dla kogo nie jesteś ważny straciłeś czas. Musisz chcieć żyć przede wszystkim dla siebie, wtedy znajdzie się odpowiednia osoba prędzej czy później przy Twoim boku.
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Snemo ale jak to poszlo o seks z Twojej strony? O co chodzi dokladnie? I ile masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Stwierdzenie "Czas leczy rany" z jednej strony ciągle w to nie wierze, z drugiej coś w tym jest. Kwestia upływajacego czasu wiąże się z przyzwyczajeniem do nowj sytuacji i rzeczywiście z czasem jest lepiej. Czy do kocna sie z tym pogdozisz nie wiem. Ja się nie pogodziłam i nadal - mimo upływu kilku lat- gdzieś w sercu bardzo cierpię. Ale jest to słabsze niż na poczatku i radze sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1229591 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam Twój inny wątek i to bardzo dobrze, że się rozstaliście, nie było Wam po drodze i różnicie się diametralnie np. podejściem do seksu. Czas leczy rany, daj sobie ten czas i wykorzystaj go jak najlepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
najlepszym lekarstwem na taką sytuację jest znalezienie sobie nowej partnerki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Samotne noce i dni są trudne, ja też bardzo nie lubię sama być w domu :-P ale musisz wierzyć w to, że znajdziesz kogoś znaczenie lepszego od niej, kogoś z kim będziesz się świetnie dogadywać, ale żeby zacząć ten nowy etap musisz przestać myśleć o swojej byłej. Próbowałeś portali randkowych? Nawet po to żeby tylko pogadać z innymi dziewczynami, może to będzie dobra odskocznia od wspomnień.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Portale radnkowe sa fajne, tylko ludzie sa tam nastwieni, zeby sie z kims spotykac. Chociaz poznalem pare fajncyh dziewczyn... Calkiem dobra rada. Dzieki. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.