|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Podkladu,pudru,tuszu i pudru brazujacego/maj
Witam
![]() -pudru sypki lub w kamieniu -sredni bez -podklad-jakis lekki,sredni beż,dobry dla 45+ -puderu brazujacego - niezbyt ciemnego - pogrubiajacego tuszu do rzes - rajstopy SH ciemne Chetnie MAc,Guerlain,Givenchy Raczej wszystko gornoppolkowe,bo mam na wymiane same dobre ![]() Szczegoly w watku wymiankowym Poza nim jeszcze Mon Guerlain 47/100 i Gucci Guilty absolute ok.40/50 ml ,wody Juicy Couture,odlewka 10 ml Interlude Amouage woman edp Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2018-05-14 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkladu,pudru,tuszu i pudru brazujacego/maj
Ja mam spory pudrów sypkich.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej,
ja mam fajny podkład MISSHA.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Gosiu mam na zbyciu podkład Pupa i Urban Decay, moze przypadna Ci do gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
coś tam bym wybrała...
pytanie tylko, czy poza pudrem i miniaturą tuszu coś jeszcze by Ci się przydało??Czy ewentualnie tylko te dwie rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
wobec tego zadowolę się odlewką
jak narazie z tego, co masz do wymiany znam tylko Gucci Guilty Absolute i chętnie przygarnę ![]() jeśli jednak nie przewidujesz odlewki z tego, to napisz czym mogłabyś się ewentualnie podzielić a ja postaram się namierzyć dany zapach (bo nie chcę w ciemno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.