|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
~~~Czarne sandałki zamienię na balerinki.~~~
Mam czarne sandałki na obcasie, które chętnie wymienię na balerinki
albo na jakieś inne dziewczęce obuwie, bo szukam czegoś wygodniejszego do chodzenia na co dzień. Sandały są NOWE! Obcas ma ok. 8 cm, buty nie są skórzane. Dwie fotki zrobione "na szybko", bo śpieszę się na aerobic. Ale jak będą chętne to wieczorem zrobię więcej fotek lepszej jakości.
----------------------- "W serca mego zatrzymamy się porcie. W porcie pełnym czułości i wzruszeń. Żadnych kartek ja w Twoim paszporcie, żadnych kartek wyrywać nie muszę! Byś był ze mną wyrywać nie muszę!"
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ~~~Czarne sandałki zamienię na balerinki.~~~
Nie podałam rozmiaru.
![]() Rozmiar 38, długość wkładki ok. 25 cm
----------------------- "W serca mego zatrzymamy się porcie. W porcie pełnym czułości i wzruszeń. Żadnych kartek ja w Twoim paszporcie, żadnych kartek wyrywać nie muszę! Byś był ze mną wyrywać nie muszę!"
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
up
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.