|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
~~~Czarne sandałki zamienię na balerinki.~~~
Mam czarne sandałki na obcasie, które chętnie wymienię na balerinki
albo na jakieś inne dziewczęce obuwie, bo szukam czegoś wygodniejszego do chodzenia na co dzień. ![]() Sandały są NOWE! ![]() Obcas ma ok. 8 cm, buty nie są skórzane. Dwie fotki zrobione "na szybko", bo śpieszę się na aerobic. Ale jak będą chętne to wieczorem zrobię więcej fotek lepszej jakości. ![]()
----------------------- "W serca mego zatrzymamy się porcie. W porcie pełnym czułości i wzruszeń. Żadnych kartek ja w Twoim paszporcie, żadnych kartek wyrywać nie muszę! Byś był ze mną wyrywać nie muszę!"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: ~~~Czarne sandałki zamienię na balerinki.~~~
Nie podałam rozmiaru.
![]() Rozmiar 38, długość wkładki ok. 25 cm ![]()
----------------------- "W serca mego zatrzymamy się porcie. W porcie pełnym czułości i wzruszeń. Żadnych kartek ja w Twoim paszporcie, żadnych kartek wyrywać nie muszę! Byś był ze mną wyrywać nie muszę!"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
up
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.