|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
MAJ - pielęgnacja, kolorówka i inne
Witam i zapraszam do wymianki
![]() 1. Moje kosmetyki są oryginalne, znam ich pochodzenie (zakupione w Douglas, Sephora), są prawidłowo przechowywane (w przypadku perfum - trzymane w ciemnym miejscu, w szufladzie, w pudełku). 2. Zawsze wysyłam kosmetyki czyste, w jak najlepszym stanie, dlatego oczekuję tego również od Ciebie ![]() 3. O wszelkich zużyciach i stanie kosmetyków jest dopisana adnotacja. 4. Odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj u mnie. 5. Jeśli nie odpisałam, proszę - upomnij się. Praca, dom, każdemu może się zdarzyć coś przeoczyć ![]() 6. Wymiana adresami wiąże się ze 100% wymianą. 7. Wysyłam zawsze przesyłką rejestrowaną priorytet, ewentualnie Paczkomat. 8. Jeżeli masz mniej przekupek niż ja lub posiadasz negatywa/neutrala - wysyłasz pierwsza. * dokładka * wymienione WYMIENIĘ: * Kobo cień do powiek Golden Rose - ubytek paru testów * Ardell połowa opakowania nowych kępek rzęs * Loreal True Match La Touche Magique - korektor kolor Rose Porcelain (NOWY) * Yves Rocher Sensitive Vegetal - łagodzący płyn micelarny 50 ml (nowy) * Paradontax miniatury pasty do zębów * Nivea Hairmilk - odżywka w sprayu - raz użyta * Iwostin Aspiria - antyperspirant do skóry normalnej * La Roche Posay Hydreane Legere - lekki krem nawilżający 40 ml (zostało ok. 40%), ważność 08.2020 [COLOR=Black] * Lokówka Remington Ci95 - użyta z 3 razy; jak nowa, jest gwarancja (+pudełko) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ [/CENTER] WISH: - produkty apteczne: LRP, Iwostin, Vichy, Avene, - pielęgnacja naturalna, - kosmetyki Origins (najbardziej potrzebna maseczka różana), - dobre kremy pod oczy, - kremy do rąk, - płyny micelarne: Bourjois, SVR, - pędzle Zoeva, Hakuro (do różu/bronzera), - czarne tusze do rzęs (tylko nowe), - odżywki do rzęs, - kamuflaż Catrice, - cienie Nabla, - bronzery, róże, - odżywki do włosów: Artego, Loreal, Alterna, JMO, Kevin Murphy, - kolorówka MAC, - rajstopy w sprayu Sally Hansen, - i inne... można kusić ![]() Edytowane przez iza89 Czas edycji: 2018-10-16 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAJ - pielęgnacja, kolorówka i inne
Witaj. Robiłam dzisiaj dokładkę, więc zapraszam do moich wątków. Może wypatrzysz coś dla siebie w zamian za coś / kilka rzeczy z tej listy:
* Paradontax miniatury pasty do zębów * Nivea Hairmilk - odżywka w sprayu - raz użyta * Klorane Chinina - szampon na bazie chininy i witamin B - szampon rewitalizujący i wzmacniający włosy - 400 ml (zostało ok. 40%) * La Roche Posay Hydreane Legere - lekki krem nawilżający 40 ml (zostało ok. 40%), ważność 08.2020 * La Roche Posay EffaclarDuo+ - krem na niedoskonałości, ilość wystarczająca na testy 40 ml (zostało 20%), ważność 11.2018 * Yoskine Asayake Pure - peeling do twarzy 75 ml - raz użyty
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Niestety nie, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
* Yves Rocher Sensitive Vegetal - łagodzący płyn micelarny 50 ml (nowy)
* Paradontax miniatury pasty do zębów * Nivea Hairmilk - odżywka w sprayu - raz użyta ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.