|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię Happy Heart 50 ml Clinique
Dziewczyny wymienię 50 ml Happy Heart Clinique
Oczywiście perfumy są oryginalne i posiadam jeszcze flakonik. Perfumy są w buteleczce 100 ml i pozostała ich połowa. Chyba mi się już znudziły . Piszcie co tam macie ciekawego Interesują mnie zapachy o podobnej pojemności. Pozdrawiam Was cieplutko
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię Happy Heart 50 ml Clinique
hej
ja mam CH212 polowa 30ml buteleczki, ale mogę coś dorzucić.. tylko co?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kasiu
Może zainteresują Cię któreś z moich perfum (Miami Glow nieaktualne) lub ciuchy ? Co do zapachów, to mogą być np. moje dwa, za Twój jeden, jak za małe. Wątki w podpisie. Pozdrawiam !
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Agnieszko byłabym zainteresowana wymianą na Twoje True Star bo lubię ten zapach i kiedyś już miałam małą 30-tkę. Odezwij się Agnieszko, a na pewno się wymienimy Agnieszko Twoja ilość to pozostałość z buteleczki 100 ml czy 50 ml ? Tak z ciekawości pytam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.

Oczywiście perfumy są oryginalne i posiadam jeszcze flakonik. Perfumy są w buteleczce 100 ml i pozostała ich połowa. Chyba mi się już znudziły
. Piszcie co tam macie ciekawego

Może zainteresują Cię któreś z moich perfum (Miami Glow nieaktualne) lub ciuchy ? Co do zapachów, to mogą być np. moje dwa, za Twój jeden, jak za małe. Wątki w podpisie. Pozdrawiam !