|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Sierpień:piękne perfumy na jesień...Dior, YSL, Chloe i inne...
Wątek zamknięty
Witam po niedługiej przerwie ![]() Dziś oferuję perfumy z mojej kolekcji. Większość z nich została zakupiona na tzw. "zapas" , ale biorąc pod uwagę stan aktualnych moich flakonów, ta chwila może szybko nie nadejść ![]() Na życzenie podam kody, gdyby okazały się nieczytelne na załączonych zdjęciach. Perfumy przechowuję w szufladzie w szafie w sypialni (z dala od światła i wilgoci). Bardzo przepraszam, że zdjęcia są do góry nogami, ale wszelkie próby naprawienia sytuacji kończą się fiaskiem - wizaz się uparł, że tak ma być. Może spróbuję jutro ![]() Zapraszam!!! Wymienione: YSL, Black Opium, edp., 50 ml (kartonik)- otwarty i przetestowany tylko dla sprawdzenia atomizera; Christian Dior - Touche de Parfum,20 ml magicznego olejku, który może stanowić bazę pod perfumy z serii J'adore lub być stosowany samodzielnie (kartonik), zapach bardzo zmysłowy, super trwały, przetestowany raz; [B]Balmain- Ambre Gris, 100 ml[/B] - piękna, stonowana szara ambra (zapach spokoju) - tester w kartoniku - UNIKAT; poleci do Gosi197 Chloe edp. - 20/30 ml (kartonik) Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2018-09-21 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień:piękne perfumy na jesień...Dior, YSL, Chloe i inne...
hej cos za black opium??
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Czego szukasz za J'adore Touche?
![]() |
#6 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moze Znajdziesz coś u mnie za jadore?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej wklejam fotki tresor tyle jest ml ile na fotce. Poza wątkiem ewentualnie Viva la juicy gold couture ,ale cięzko powiedziec ile jest pojemności może z 15-20 ml, butelka jest nieprzezroczysta. A z wątku nic nie dobierzesz?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2018-08-31 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź
![]() Niestety, nic z tego nie posiadam, bo to kompletnie nie moje zapachy ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Wysyłam wyrazniejsze fotki tresor a la folie i gold couture tester bez korka (tylko naprawdę nie wiem ile jest tego juicy ) dorzucę też jakieś próbki. daj znać czy jesteś za âş
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia są w poście #9
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Podoba mi sie Balmain- Ambre Gris, 100 ml
A za co mam szukac w ogole? ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2018-09-07 o 06:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.