![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() OSTATNI WĄTEK ALORAH- wymieniajcie się za wszystko!
OŁKEJ WĄTEK ZNOWU AKTUALNY!
![]() Rzeczy znajdują się na stronach 1, 2( tam kolczyki tylko), 3, i 9. ZAPRASZAM TEŻ DO INNYCH MOICH WĄTKÓW. 1.Bluzeczka w biało-czarne wzory,z mini golfikiem.Firma "Kangol" ale jest unikalna,bowiem z Ameryki(ta akurat bluzka była moja). Rozmiar to raczej S,ale nie jest napisany.Materiał Rozciągliwy.Bardzo ją lubię,ale i tak wymienię bo nie mam do czego jej nosić. Pasuje do niej raczej duży biust(którego nawiasem nie posiadam ![]() 2.Czerwona koszuleczka(białej już nie ma) z H&M. Rozmiar jest oszukany, bowiem na 158cm ale dużo większe osoby się w nie mieszczą. Ładne na lato,albo pod ubranie. 3.Błękitna bluzeczka z dekoltem w łódkę.Firma "Sophie" Posiada aplikację-wstążkę na dekolcie, zrobioną ze sztucznych kryształków.W poprzednim wątku zapomniałam dodać pochodzenia-ta jest również z Ameryki. Rozmiar to S, świetna bluzeczka!! 4.Śliczny golfik cieniowany fioletowy, rozmiar S podchodzący pod M. Skład to 61% wełny ,21% Polyamidu, 16% Angory ,2% Lycry. Bardzo wygodny(był mój) Firma "Oasis". Sprowadzony z Ameryki.Jest świetny,ma trochę rozszerzane rękawki.
5.Śliczna zgniłozielona bluzka firmy RESERVED.100% bawełny, posiada wstążkę.Ładny dekolt. Bluzka jest super-świetnie wygląda i do jeansów, i do marszczonej spódnicy,więc oczekuję równie fajnych żeczy. NIE MA 6.Biała bluza z błękitnym kwiatkiem z firmy "Vertus" Posiada bardzo małą skazę, plamkę na rękawie(nie widać jej).Jest bardzo wygodna, i świetna.Rozmiar M(napisane jest że L ale to wielka ściema,bo jest mała). NIE PISAĆ AŻ NIE POWIEM ŻE KONIEC!!! Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-10-01 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: OSTATNI WĄTEK ALORAH- wymieniajcie się za wszystko!
7.NIE MA 8.Czerwona bluzeczka na jedno ramię, 95% bawełny i 5% Elastanu.Rozmiar S,bardzo ładna ![]() 9.Czarna rozciągliwa,wygodna bluzeczka.Posiada brokatową aplikację na środku-takie serduszko ![]() ![]() ![]() 10.Jasnoróżowa dziewczęca koszuleczka z Ameryki. Rozmiar S, przeszycie pod biustem,czarne obramowanie na górze. Jest super, 95% bawełny i 5% Spandex.Wygodna na lato i pod ubranie. 11.Niebieska nietypowa, fajowa bluzeczka z napiskami w kolorach czerwonym i czarnym(takie miłosne ![]() 12.Śliczna beżowa koszulowa bluzka z firmy"United colors of Benneton" sprowadzona z Ameryki. Ładny okrągły dół,zapinana na guziczki.Rozmiar to chyba M,ale na S ładnie wygląda. ----------> Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-10-01 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
13.Różowe spódnico-spodenki(spodenki z podpinaną częścią spódnicową) w śliczną kratkę(nosiłabym,ale nie mój kolor:P). Są bardzo wygodne,i ładne(i trwałe ![]() ![]() 14.Białe materiałowe, fajne spodenki w ładne kwiaty raczej dla szczupłej osóbki bo wąskie w biodrach.Z dawnej kolekcji"Mrówki".Rozmiar S(prawie XS),pasują na plażę , na rower i spacery. ![]() 15.Bluzeczka czarna z ładną aplikację-mostem.Rozmiar S,albo M.Przywiozła mi koleżanka z wycieczki(chyba z Paryża), ale nie lubię za bardzo tego kroju(są wyjątki:P). 16.Biała bluzka(2 warstwowa) z firmy M.O.R.G.A.N .Ma fajne srebrne aplikacje,zrobione z kropek.Rozmiar S albo XS.Wygodna, i ładna-na imprezę np. do jeansów. 17.Fajowa czarna bluzka, na grubszych ramiączkach- z firmy"Top Shop".Rozmiar S/M, nowa tylko przymierzona. Wszystko widać na zdjęciu.Jest dośc rozciągliwa.Zapomniałam dodać że tą firmę przez pomyłkę wpisałam. Jest z "Top Shop'u"(a wpisałam Terranova:P) z Ameryki...oddam tylko za coś równie fajowego. 18.Różowiutka bluza (jasnoróżowy),na zamek z kapturkiem.W jej skład wchodzą:85% Bawełna i 15% Poliester,miękka.Również sprowadzona z Ameryki,z firmy"IB Diffusion".Rozmiar M,zainteresowanym podam wymiary. -----------> Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-09-17 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
19.Zgniłozielona(jaśniejs z y niż na zdjęciu!!!) koszulka z firmy"Key". Niczym się nie wyróżnia,ale jest bardzo wygodna-trochę elastyczna.
20.Mocno czarny, obcisły golfik, rozmiar 36/38( raczej 36). Jest fajowy,i podkreśla biust ![]() 21.Bluzeczka w paski z nadrukiem na plecach. Wstawiam 1 zdjęcie od tyłu, z przodu są same paski ![]() ![]() 22.Śliczny tiszort szaro-czarny z takim gumowym znaczkiem na dole. Jest z Ameryki,jedną metkę z pod spodu ucięłam bo była długa i drapała ![]() 23.Biała bluzeczka ze słodkim zajączkiem.Sprowadzona z Ameryki, rozmiar S/M, firma amerykańska"Kronk". 24.Śliczne buciki ze skórki na obcasie,trochę noszone( w środku wkładki nalepione, żeby były wygodniejsze) rozmiar 38. Firma "Marcos Vidal"(bardzo dobra zresztą-http://www.marcosvidal.com/).Jak dla mnie trochę za wysoki obcasik,ale są świetne.Oddam tylko za inne butki i coś jeszcze z listy,albo coś naprawdę super. --------------> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
25.Spodenki typu szwedy z takiego dziwnego Jeansu, raczej dla szczupłej osóbki rozmiar 34/36. Wymiary: Na górze: 34cm Nogawka mierzona od krocza:70cm Nogawka od góry(cały bok):92cm Od szwu w kroczu do samej góry:28cm Szer. na tyłku:42cm 26.Spodenki krótkie, moro,z tyłu na jednym półdupku trochę zmechacone(jak się dotknie to czuć) ale nie widać za bardzo, a poza tym kilka postów dalej dokładam odmechacarkę ![]() 27.Świetne rybaczki w fioletowo białą kratkę!! Rozmiar 38, przyjaciółka przywiozła mi z Berlina,ale metka z firmą ucięta bo drapała.Świetne na lato, i na wycieczki.Wstawiam 2 fotki, przód i faktura spodenek. 28.Różowa bluzeczka(taki jasny, albo brudny róż ![]() --------------> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
29. NIE MA
30.Taka śliska trochę bluzeczka biała z kapturkiem, jest śliczna, rozmiar 34/36 firma to "Hennes" Znana również jako H&M,bluzeczka od znajomej z Ameryki.Wymiary: Od pachy do pachy:37cm Od metki w dół:42cm Kapturek:26cm szer na dole:38cm 31.Śliczna zielona(bezfirmowa-bo nie ma metki,a nie pamiętam gdzie kupiona była") bluzeczka z cienkiej siateczki, rozmiar oceniam na S albo XS,oddam tylko za coś z listy, ALBO HORROR NA DVD!!! 32.Jasnoróżowe okularki. 33.Ciemniejsze okulary. 34.Koszula zgniłozielone moro, na guziczki na rękawach i zapinana, śliczna! Rozmiar jakieś S/M. Tylko za coś wyjątkowego BRAK!. ---------------> Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-10-01 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
35.Fajna bordowa, elegancka sukienka, z kwiatuszkiem z piór. Jest nowa, ale niestety bez metki(bo dostałam ją na imieniny). Na pierwszym zdjęciu zupełnie nie wyszedł kolor, jest on mniej więcej taki jak na zbliżeniu kwiatuszka. Poszukuję za nią cosik z listy. NIE MA
------------> Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-09-15 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
36.Super różowa marszczona bluzeczka(taka dziewczęca, przeglądałam babskie gazety i podobno dziewczęce i zwiewne rzeczy teraz modne
![]() ![]() ![]() ![]() 37.Bardzo fajny niebiesko amarantowy(bardzo wyraziste kolorki), strój kąpielowy. Jest nowiutki, ani razu nie używany. Majtki nadal posiadają tą wklejkę higieniczną. Rozmiar z metki to S, stanik na moje oko jakieś 75A albo małe B. --------------> Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-07-26 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nie Ma Obu
Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-10-01 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
40.Śliczny gorsecik XS z firmy Vila (http://www.vila.dk/ ) zapinany z boku na suwak, z pięknymi wzorkami przeszywanymi złotą nitką.Oddam tylko za coś co mi się NAPRAWDĘ spodoba,najlepiej coś z mojej listy.Na mnie niestety jest za MAŁY
![]() ![]() Wymiarki: Na dole: 38cm Na górze:36cm Długość:32cm Szer. na środku:30cm -------------> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
41.Cudna krótka, czarna sukienka z halką w kropeczki! Posiada 2 warstwy co widać na zdjęciu.Ma "wcięty" dekolt,to też widać. Pod biustem ma wstążkę,która podkreśla kształty
![]() ![]() 42.Czarna bluzia z długimi rękawkami i srebrnymi napiskami.Posiada fajowy dekolt"suwak" który można zapiąć nawet do końca ![]() 43.Zielona(pistacjowa?Nie wiem:P) bluzeczka do pępka.Na środku ma obrazek.Napisane jest na metce że to L,ale to raczej Ska,bo bluzka kupiona w serii młodzieżowej Clockhouse w "C&A" Amerykańskim.100% bawełny.Jest śliczna, nawet źle nie wygląda na wystającym brzuchu(jak u mnie:P) co jest rzadkością. ----------> |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
44. Jasna pomadka(balsam) z Oriflame. Raz użyta.Dostałam jako gratis do zakupów,ale kolor mi się nie podoba.
45.Cień z aplikatorem z Inglot. Zużycie jak na zdjęciu.Śliczny kolor,oddaję bo już mi się znudził.Troszkę starty napis na opakowaniu. 46.Kremik Calma HLC z firmy Ziaja.Zużycie widać na zdjęciu, kupiłam przez pomyłkę-mam inną cerę,ale użyłam trochę jako kremik nawilżający(w tej roli jest świetny). 47.Puder w kamieniu firmy Ingrid,hypoalergiczny z serii "Kosmetyki Naturalne". Ani razu nie użyty, NOWIUŚIEŃKI, jeszcze z folijką w środku. Oddaję bo już jeden w kamieniu mam, a ten dostałam tydzień temu i nieużywałam ,więc stwierdziłam że wstawię:P:P 48. Śliczne zielone cienie "Cantare". Też nieużywane, ani razu. jedyną wadą jest ryska na opakowanku, ale w środku są ileolo!! NIEAKTUALNE 49. Śliczne, tym razem niebieskie, cienie firmy "Cantare". I te również nigdy nie użyte!!- NIEAKTUALNE ---------------> Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-07-25 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesx cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1150793564 jakie wymiary? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1150808956 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Znowu zastanawiam się nad: 30.Taka śliska trochę bluzeczka biała z kapturkiem, jest śliczna, rozmiar 34/36 firma to "Hennes" Znana również jako H&M,bluzeczka od znajomej z Ameryki.Wymiary: Od pachy do pachy:37cm Od metki w dół:42cm Kapturek:26cm szer na dole:38cm Czy mogłabyś zrobić fotke na kimś? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hejka Alorah
![]() zainteresowalo mnie te 2 rzeczy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1150800786 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1150793564 Wynadziesz cosik u mnie za te rzeczy??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Kurde laski popsułyście mi efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
hej
![]() znajdziesz u mnie cos za bluzeczke? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1150753594 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ,,mogłas na zapas sobie kilka postów nabić'' ![]() ![]() pzdr ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
50.Śliczny brązowy komplecik biżuterii, kwiatuszkowy. W skład wchodzą pierścionek, kolczyki, bransoletka i ładny wisiorek
![]() 51. NIE MA 52.Komplecik w tonacji żółto-przezroczystej ![]() [COLOR=purple]53. Śliczny zestaw kolczyki+duży wisior(takie pasecki, a na nich zawieszki z barwionego plastiku, mimo to bardzo ładny) w kolorystyce fioletowej wpadającej w róż, widziałam takie ostatnio w sklepach ![]() ![]() 54. Kolczyki z cekinów w kolorze błękitnym opalizującym, w kształcie gwiazdek. Ja dostałam a takich raczej nie noszę,ale widywałam w wielu sklepach i chyba się takie teraz nakłada ![]() ![]() 55.Takie same kolczyki jak tamte tylko że jasno- różowiutkie ![]() Jeszcze nie skończyłam ![]() --------------> Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-10-01 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
56.Henna do brwi i rzęs, w kolorze czarnym pełne opakowanie, Nigdy nie użyta, ale mam w domu taką samą i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona !
57.NI MA:P:P 58." 3D Shine&Care" różowy błyszczyk do ust, z takim metalicznym połyskiem. Jest nowy tylko raz na ręce wypróbowałam. 59. Śliczny paseczek z 2ch rzemieni. Tylko za coś fajnego, bo jeszcze nie wiem czy chcę wymienić. Jest nowy. 60.Śliczny etniczny pasek nabijany złotawymi ćwiekami. Naprawdę śliczny, jeszcze w folijce. NIEAKTUALNE 61. Przepiękny brelok w kolorze zielono brązowym. Fajny do torebki, spodni albo klasycznie do kluczy. Jest jeszcze w folii. ------------> Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-10-01 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej alorah, podobalo ci sie u mnie pare rzeczy, prosilam o fotki w ciuszkach-da sie zrobic? podoba mi sie na 100% komplet pomaranczowej bizuterii i kolczyki gwiazdki obie pary - prosze o rezerwacje. odpowiedz mi na pw bo rzadko bywam i zepsul mi sie komputer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1150791014 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1145543505 Chyba ze masz coś co mnie zainteresuje?? Poza wątkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
podoba mi sie jeszcze to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1150820707
bylabys chetna na wymianke za klapki na te 2 rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
icio znajdziesz cosik ? mnie sie podobaja dodatki
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1150820707 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1150821988 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1150820707 zapraszam serdecznie ![]()
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cinkapooh Też nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.