|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Krem .kwasy,podklad i kosmetyki do wlosow:)
NIEAKTUALNE
Mam kilka rzeczy na wymiane ![]() Wymiany preferuje wieksze jezeli sie da-wysylam paczke ubezpieczona ![]() Poszukuje filtrow Avene ![]() Oto moje rzeczy ![]() 1.Beauty Without Cruelty-Vitamin C renewal cream-zostalo jakies 30% na moje oko-znudzil mi sie ale jest b fajny ![]() 2.Samoopalacz w piance Savage Bronze-zostalo jakies 40 % moze-trudno mi na oko ocenic-pachnie czekoladowo i ma nawet znosny zapach w porownaniu do innych samoopalaczy-oddaje bo nie uzywam. 3.Neutrogena Healthy Skin Enhancer-podklad nawilzajacy z retinolem i SPF-niedostepny w Polsce-kolor najjasniejszy z mozliwych wybralam ale i tak dla mnie za ciemny-podklad jest b fajny-wygladza i nie robi maski-uzywalam go chyba przez tydzien.Podklad wyglada na ciemniejszy w opakowaniu-na twarzy jasnieje(to chyba zasluga retinolu-nie jestem pewna). 4.Burt.s Bees Repair Serum-serum do twarzy z roznych olejkow-wygladza zmarszczki-specyficznie pachnie tak aptecznie-znudzilo mi sie. 5.Alpha hydrox silk moisturizer-krem nawilzajacy z SPF 15,zawiera kwasy-uzylam kilka razy-fajne ale mam kilka innych. 6.Proclaim-Spray on glosser-olejek nablyszczajacy do wlosow w sprayu-fajnie wygladza i ladnie pachnie-znudzil mi sie. 7.Szampon wydobywajacy brazowe refleksy z wlosow -dla brunetek. 8.Dove-poduszki czyszcace do twarzy z vit C-zostalo 8 sztuk. ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2006-06-23 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krem .kwasy,podklad i kosmetyki do wlosow:)
moze cos u mnie za nablyszczacz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam
![]() Dziewczyny przepraszam ale rzeczy juz nieaktualne-moja siostra zdecydowala ze je wezmie.Pozatym przeanalizowalam jeszcze raz dokladnie sklady Avene i mysle ze chyba by mnie zapchaly. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.