![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Rimmel, Garnier, Ziaja, CK, termoloki, próbki i inne
nieaktualne
Usta 2..Konturówka do ust, ciemny róz- z wymianki nie wiem ile było na początku 3. Wibo pomadka jasno różowa. 4..Oriflame pomadka biała. Oczy 7.Carroll cienie odcienie szarości - ubytek na fotce, z wymianki 8.Miss Sporty cień ciemno zielony - ubytek na fotce, z wymianki 9.Avon cień liliowy - ubytek jakies 50%, z ywmianki 11.Avon- cień złoty- z wymianki nie wiem ile go zostało. 12.Cienie bezfirmowe brąz i beż z drobinkami. 14.Loreal Architect tusz z wymianki- mokry- mozna śmiało używać, wygląda na jakies 30-40% Ciało i twarz. 19..Garnier czysta skóra- jakies 70%. 25Rexona aloe vera antyperspirant x2 - używane ale można odciąć (?) góre 26.Rexona x3 malusie do torebki- uzywane j.w. Włosy 28.Spray nabłyszczający do włosów z filtrem Joanna - ubytek na zdjęciu. 29.Pallete blond spray do rozjasniania włosów -50% 30.10x termolokow- uzyte raz. Gratisy 33.Dezodorant Passion Dance koncówka. 34.Sztuczne paznokcie około 19+ klej. 35,Krem do twarzy Avonu- chyba raz użyty. 36. Tressle z Avonu "pen" - koncówka (gratis). 37.Brokat do włosów i ciała (gratis) Apteczne: 38.Brevolsyl- zostało 1/3 39.Pasta lassari- wysuszająca-maźnięta 40.Cepan- krem na blizny - 50% 41.Acerin- płyn do usuwania odcisków i zgrubiałej skóry. Inne: 42.Zestaw pędzelków do malikazu- z jakiejs gazety, uzywane. 43.Mała szczotka do torebki. 45.Kolczyki czarne hand made- posrebrzane bigle. 46.Komplet biżu zielony. 47.branzoletka z wymianki. fotki bizu w wątku ciuszkowym Próbki: La Roche Posay- unifiance 23, crem 1ml, fluid 1ml Vichy Reti C- 1,5ml Vichy Myokine 1,5ml Vichy Normaderm gel 2ml Olay na noc 3ml Loreal Pure Zone hydrater 2ml Botuline głebokie nawilżenie, przeciwzmarszcozwy 2ml Dermika wit P na rozszerzone naczynka Ziaja przeciwzmarszcozwy część na fotkach : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...60&postcount=1 Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2006-07-01 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rimmel, Garnier, Ziaja, CK, termoloki, próbki i inne
Hej wymiarki turkusowej bluzeczki
szerokość: 37 i sporo sie rozciąga długość: 45,5 dł od dekoltu(metalowego prostokącika) 30 cm jutro napisze wymiary bluzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś za to u mnie ??
9.Avon cień liliowy - ubytek jakies 50%, z ywmianki 13.Loreal Color Resist jasny róz- z wymianki. 14.Loreal Architect tusz z wymianki- mokry- mozna śmiało używać, wygląda na jakies 30-40%
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
|
Dodałam fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hej, mi się podoba:
4.Loreal Architect tusz z wymianki- mokry- mozna śmiało używać, wygląda na jakies 30-40% 26.Rexona x3 malusie do torebki- uzywane j.w. -Dax Cosmetics- Cashmire- baza wygładzająca-1ml -Loreal Pure Zone hydrater 2ml znajdziesz coś u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2020642 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Proszę znajdź coś u mnie bardzo mi zależy szczególnie na próbce la roche posay unifiance
Próbki: La Roche Posay- unifiance 23, fluid 1ml Vichy Reti C- 1,5ml Vichy Myokine 1,5ml Vichy Normaderm gel 2ml Olay na noc 3ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Rexona x3 malusie do torebki, Brevoxyl oraz tusz Loreala z wymianki, nie orientujesz sie czyt jest oryginalny i przy okazji rozgladnij sie w moim watku, moze znajdziesz cos za te rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
kaczino chetnie zamienie te rzeczy za balsam odzywczy kolastyny i moze lakier dopaznokci ten leciutko rózowy
![]() emememsiku Miss Sporty, Fabulous Gloss, Błyszczyk do ust (kolor łososiowy). 7 ml, zużycie ok. 20%. # Bielenda, Fitness Line, Balsam modelująco wyszczuplający do ciała. Balsam z ekstratem z kakaowca wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej, modeluje i wyszczupla sylwetkę, usprawnia mikrokrążenie, ułatwia eliminację toksyn, ujędrnia skórę. 200 ml, zużycie ok. 30-40%, data ważności 08.2008 Wibo, Your Fantasy, Cień do powiek nr 62 (czarny ze złotymi dobinkami). Prasowany cień do powiek, który dzięki zawartej perle odbija światło nadając powiekom niepowtarzalny blask. 3g, użyty jeden raz, data ważności 12.2006 # La Roche - Posay, Hydraphase XL SPF 15. 2ml # Dax Cosmetics, Perfecta Nawilżanie, Krem na dzień sok aloesowy+kwiat pomarańczy, SPF 12. 2 Nivea Visage, Odżywczy krem nawilżający na dzień do cery suchej i wrażliwej. 2ml Nivea, Intimo - płyn do higieny intymnej z naturalnym ekstratem z rumianku. 6ml # Dermika, Mat-B Complex, Krem nawilżający na dzień o przedłużonym działaniu. # Vichy, Thermal Fix 2. 1,5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
tak jak napisalam
![]() ![]() bo tak naprawde to jest tylko błyszczyk i balsam a reszta to próbki, proponujesz cos innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
|
Cytat:
![]() spytalas jak widze wyaminke wiec Ci napisalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jakby Cię interesował lakier Chanel http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=124093
daj znać ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2006-06-28 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.