|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię w listopadzie ubrania głównie od xs-s
Nieaktualne
1. sztuczny kożuszek czarno-szary, lekki i bardziej wiosenno-jesienny niż zimowy, rozmiar to M, miałam go na sobie dosłownie 3 razy, jest wiec w idealnym stanie, nie pasuje mi do stylu, wiec oddaje chociaż go lubię ![]() 2. Bluzka różowa welurowa z czarną koronką, prześliczna, ale mi się znudziła, stan idealny rozmiar 34 3. Mała słomkowa brązowa torebeczka stan idealny 4. Granatowa jeansowa spódnica z wysokim stanem, rozmiar z metki 34, ale to raczej małe 34, bardziej xxs, stan idealny 5. Czarno-czerwona (na zdjęciu wyszła bardziej różowa) sukienka z baskinką, rozmiar 36, stan idealny, raz ubrałam 6. Portfel, jak nowy, wzięłam go ze sobą dwa razy, ale nie pasuje mi rozmiarem 7 Żółta zakładana sukienka, cieniutka, kolor to mniej kanarkowy niż na zdjęciu, a bardziej typowo żółty, brak metki z nazwą i rozmiarem, ale to xs-s, założona kilka razy stan idealny 8. Śliczna sukienka czarna w różowo czerwone wzory. Nie ma rozmiary, ale to raczej xs. Tylko mierzona. 9. Niebieska tunika z cieniutkiego jeansu New Look rozmiar 8, stan idealny, kilka razy ubrana, na zdjęciach jest pognieciona, po wyprasowaniu wygląda dużo lepiej ![]() 10. Płaszcz czarny H&M nowy, nienoszony z papierową metką. Rozmiar 32
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2019-03-12 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię w listopadzie ubrania głównie od xs-s
Mała, słomkowa torebeczka brązowa, stan idealny
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale niestety nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Niestety nic.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.