![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad; kolorówka i perfumy
Serdecznie zapraszam do wymiany, w kolejnym poście â odlewki perfum. Wszystkie rzeczy są w świetnym stanie, odpowiednio przechowywane, zadbane. Jeśli nie jest podane inaczej, kosmetyki mają minimalny stopień zużycia.
Rozważę różne rzeczy, chętnie perfumy, reportaże, pędzle Marca Jacobsa, świece zapachowe KC (Comfy Sweater, Stork Front, Archives, Cashmere&Cocoa oraz przyprawowe/korzenne/cynamonowe). W Warszawie możliwa wymiana osobista. Kolorówka: - pomadki Dior Addict Lacquer Stick, kolory: Tease oraz Sauvage ; obydwie świeże, testowane â nie odpowiadają mi kolory, pasuje mi formuła, chętnie wymienię się na inne kolory o takim samym stopniu zużycia (tj. minimalnym - niewidocznym ![]() - pomadka Givenchy Le Rouge 315 Framboise Velours limitka minimalne użycie, widać całe logo Perfumy: Flowerbomb edp - ok 47/50ml Ginger Essense Origins - 49/50ml Odlewki: DEV #3: The Inevitable Olympic Orchids Artisan Perfumes ~1ml La 13eme Note Femme Absolument Parfumeur ~1ml Jardins de Versailles Christine Darvin ~1ml Stercus Orto Parisi ~1ml Kiste Slumberhouse ~1ml Attaquer le Soleil Marquis de Sade Etat Libre d`Orange 2,5ml Colonia Ambra Acqua di Parma ~1ml Memoirs Of A Trespasser Imaginary Authors ~1ml Myrrh Casati Mona di Orio 4ml Vetyver Mona di Orio 4ml Cardinal James Heeley 3,5ml Delirium Gritti 2,5ml Musc Nomade Annick Goutal 10ml Ambre Pimente Ajmal 10ml La Yuqawam Homme Rasasi 5ml Straight to Heaven By Kilian 2,5ml Citrine Olivier Durbano 4ml Comme des Garcons 2 Man Comme des Garcons 3ml Acqua Viva Profumum Roma 3,5ml Fleur Universelle Lalique 4,5ml Or Intemperel Lalique 4,5ml Embers Rouge Bunny Rouge 9,5ml Armani Prive Encens Satin Giorgio Armani 8ml PG04 Musc Maori Pierre Guillaume 4,5ml Tea for Two L`Artisan Parfumeur 9ml Terra Mia Carthusia 4,5ml Chanel Coco edp 8ml Rituale Mendittorosa 2ml
Edytowane przez Magdalena___ Czas edycji: 2018-05-07 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad; kolorówka i perfumy
Interesuje mnie tytoniowe Miller Harris - zapraszam
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej,
Jeśli masz Eisenberg J'ose, to ja bardzo chętnie go przygarnę. Interesuje mnie też Tauer. Zapraszam do swojego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zajrzę wszędzie i odpiszę w Waszych wątkach, mała informacja, której nie dodałam: perfumy wystawiłam też na wizażowym wątku sprzedażowym, Tauer właśnie poszedł.
![]() |
#8 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() cos za Flowerbomb? lub chloe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() sporo mi się u Ciebie podoba: pomadka Dior Tease Flowerbomb edp - ok 47/50ml Chloe Love Story Eau Sensuelle - 49/50ml Miller Harris Feuilles de Tabac - 50/50ml zajrzyj proszę tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post78609071 Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2017-11-16 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za baby doll?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś za MAC Lightscapade?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Moze chciałabys Miss Dior Absolutely Blooming 25/50 za Lady Milion?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1180791 Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2017-11-16 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za Jose ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za
Perfumy: Baby Doll Yves Saint Laurant - 25/50ml
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za Jose lub Flowerbomb edp ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za Flowerbomb?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Black Perfecto wolne, zapomnialam odznaczyc. Biala bluzka bedzie ok. dla M, natomiast dla S bedzie stanowczo za duza
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Chyba ze lubisz takie oversizowe fasony ... sama zdecyduj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Jutro cykne zdjecie kaszmirowego golfu i wkleje, to klasyk must have w kazdej garderobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Super, w takim razie zapraszam na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Moglybysmy pyknac wieksza wymiane, bo wszystkie wymienione przeze mnie rzeczy mnie interesują, w kolejnosci ktora wymienilam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Flowerbomb, Chloe, Miller Haris, pomadka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- rozumiem, jednak nie zdecyduje się na wymiane bez Flowerbomb, bo to te perfumy mnie glownie interesuja jesli zdecydujesz sie je oddac, to daj znać proszę ![]() proponuje Black Perfecto, golf kaszmirowy i coś jeszcze moge dodać z kolorowki (pomadke NARS? ), za Flowerbomb, Chloe i pomadkę ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- ok. jutro wrzucę spokojnie się zastanów, mnie sie nie spieszy, poza tym jestem otwarta na rożne kombinacje wymiankowe, dobrze kiedy obie strony sa zadowolone z wymiany ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- chyba, że widzisz coś jeszcze w moim watku pisz śmialo ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Wrzucam jeszcze Dolce Vita Dior do watku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2017-11-16 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za puder Givenchy Prism Libre Travel 01 Mousseline Pastel i Flowerbomb edt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za coś z tego:
Flowerbomb edt - 55-60ml/100ml Flowerbomb edp - ok 47/50ml Chloe Love Story Eau Sensuelle - 49/50ml
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się jeszcze rozświetlacz Mac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Dolce mam z wymianki- o ile pamiętam to od Hatayogi, aczkolwiek nie jestem pewna na 100 % czy od niej , musiałabym poszperać w przekupkach i starych wątkach- jeśli Ci na tym zależy.
Dostałam ok. połowy flaszki, bodajże pół roku temu ( ale tu też pamięć mnie zawodzi). Zapach jest ok, nic się nie zepsuło, mogę dorobić Ci dodatkowe fotki i sprawdzić kod. Signorinę kupiłam w Sephorze ok. roku temu.
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2017-11-16 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za flowerbomb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ok to daj mi znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Ok.czekam na wiadomość
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#29 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ps. Magdalena, max. jutro dam ci odpowiedź, właśnie sprawdzam twoją kolorówkę na spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- No to już wszystko wiem - na pewno interesują mnie dwie pomadki: MAC craving MAC hot chocolate lub ewentualnie paleta Urban Decay Smoky (ale jest więcej warta, niż moja kiecka, więc pewnie odpada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Coś za
- pomadka Dior Addict Extreme: Avenue (widać zużycie ok 10%) - MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.