|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
zimowy (XI.22) wątek kosmetyczno- perfumeryjny
Wracam z kilkoma kosmetykami i flaszkami. Wymieniam się na perfumy (Escada, Lacoste, Hermes, AA, Signoriny itp.) oraz kosmetyki The Body Shop, Ministerstwo Dobrego Mydła, Stara Mydlarnia, Too Faced.
Na wymianę mam: - Armani Light di Gioia ok. 22/30 ml.; - Escada Sorbeto Rosso ok. 25/30 ml.; - Lacoste for woment edt ok46/50 ml.; - Jil Sande-r Softly Jil Sander Eau de Pétales bodajże 48/50 ml.; - Yves Rocher rozświetlacz w sztyfcie odcień bronze- nowy; -Yves Rocher peeling z pestkami moreli 75 ml. nowy; -Yves Rocher nowy krem BB odcień jasny; -Yves Rocher nowy krem matujący do twarzy; - The Body Shop nowa myjka( czerwona) ; Mam też trochę nowych kosmetyków TBS i YR, nadających się na prezenty, proszę pytać. Poza kosmetykami chciałabym także wymienić - Change nowy, z metką stanik Lotus rozm. 80 K.- piękny żółty kolor, cuuudo, ale mi się zdublował. - Greenpoint kardigan damski nowy z metkami rozm. 36 ( ale także dobry na 38) kolor biały, stłumiona zieleń. Zdjęcia dodam niebawem.
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2022-11-29 o 13:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.