Ma³y wielki problem - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2019-04-08, 19:13   #1
anixxxxxx
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 17

Ma³y wielki problem

A oto taki ... ludzie mi mówi± ¿e jestem ³adna, cudowna, m±dra, wykszta³cona (na ostatnim roku studiów bardzo presti¿owy kierunek) mam du¿± grupê znajomych, jestem rozrywkowa, chodzê na ró¿ne eventy, imprezy, domówki, si³ownia, basen, du¿e miasto itd. ale mam wra¿enie ¿e ci±gle kot³ujê siê w tym samym towarzystwie - powiedzmy 30 osób z którymi mam styczno¶æ (g³ównie babki a faceci których traktujê jak rodzinê). Nie ma "znajomych znajomych" a jak nawet s± to s± to kobiety. No i tu pojawia siê problem znalezienia partnera. Studia siê koñcz± a ja sama wci±¿. Boje siê bo zaczyna robiæ siê coraz powa¿niej a ja na rogu sto³u jak siedzia³am tak siedzê. Jeszcze nigdy nie pozna³am kogo¶ takiego kto by mi siê w 100% spodoba³ i nie mówiê tu o jakim¶ typie w tramwaju tylko ¿ebym nie wiem chocia¿ przedstawiona mu by³a. Bliskich kolegów traktujê jak kolegów bo mnie nie poci±gaj± i tyle. No ale gdzie tu poznaæ kogo¶ sensownego. Nie mam znowu wielkich wymagañ - nie chce nikogo "powy¿ej" ani "poni¿ej" siebie (my¶lê ¿e rozumiecie o co mi chodzi). Jak czytam jakie¶ smêty na ró¿nych blogach to ca³y czas s± posty ¿e jestem sama np. z 2013 roku i ludzie s± w takiej sytuacji jak ja ale pó¼niej ju¿ nic nie pisz± i ciekawi mnie czy u nich siê co¶ zmieni³o i mo¿e dla mnie jest nadzieja. Mam wra¿enie te¿ ¿e kole¿anki s± o mnie zazdrosne (jedna jest h. i wiem o tym) jak wspomina³am o tinderze czy co¶ w ten deseñ to "nie daj sobie z tym spokój" oczywi¶cie w³asny rozum i wolê mam ale mam wra¿enie ¿e nie u³atwiaj± mi zadania. A jesli o tinderze mowa to kiedy¶ i siê tam zalogowa³am ale ilo¶æ "sebastianów" mnie powali³a i jako¶ mnie to nie wci±gnê³o. Nie wiem sama ju¿ zaczynam w±tpiæ ¿e jestem taka "super" jak inni mnie postrzegaj± - sama te¿ mam kompleksy a to ¿e brzuch za du¿y a to ¿e trochê celulitu ale widzê ¿e inne kobiety "normalne z wygl±du" z kim¶ za rêkê id±, maj± z kim i¶æ do kina czy na jak±¶ uroczysto¶æ a ja ci±gle jak ta ciotka sama. Te¿ mnie to mega czêsto wkurza bo ludzie siê gapi± na mnie i nic nie mówi±. No i tu moje pytanie czy kto¶ by³ w mojej sytuacji i uciek³ z tej "alonezone" ? Jak mu siê to uda³o ? Zacz±æ panikowaæ czy czekaæ na cud ?
anixxxxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-08, 20:13   #2
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 323
Dot.: Ma³y wielki problem

Cytat:
Napisane przez anixxxxxx Poka¿ wiadomo¶æ
A oto taki ... ludzie mi mówi± ¿e jestem ³adna, cudowna, m±dra, wykszta³cona (na ostatnim roku studiów bardzo presti¿owy kierunek) mam du¿± grupê znajomych, jestem rozrywkowa, chodzê na ró¿ne eventy, imprezy, domówki, si³ownia, basen, du¿e miasto itd. ale mam wra¿enie ¿e ci±gle kot³ujê siê w tym samym towarzystwie - powiedzmy 30 osób z którymi mam styczno¶æ (g³ównie babki a faceci których traktujê jak rodzinê). Nie ma "znajomych znajomych" a jak nawet s± to s± to kobiety. No i tu pojawia siê problem znalezienia partnera. Studia siê koñcz± a ja sama wci±¿. Boje siê bo zaczyna robiæ siê coraz powa¿niej a ja na rogu sto³u jak siedzia³am tak siedzê. Jeszcze nigdy nie pozna³am kogo¶ takiego kto by mi siê w 100% spodoba³ i nie mówiê tu o jakim¶ typie w tramwaju tylko ¿ebym nie wiem chocia¿ przedstawiona mu by³a. Bliskich kolegów traktujê jak kolegów bo mnie nie poci±gaj± i tyle. No ale gdzie tu poznaæ kogo¶ sensownego. Nie mam znowu wielkich wymagañ - nie chce nikogo "powy¿ej" ani "poni¿ej" siebie (my¶lê ¿e rozumiecie o co mi chodzi). Jak czytam jakie¶ smêty na ró¿nych blogach to ca³y czas s± posty ¿e jestem sama np. z 2013 roku i ludzie s± w takiej sytuacji jak ja ale pó¼niej ju¿ nic nie pisz± i ciekawi mnie czy u nich siê co¶ zmieni³o i mo¿e dla mnie jest nadzieja. Mam wra¿enie te¿ ¿e kole¿anki s± o mnie zazdrosne (jedna jest h. i wiem o tym) jak wspomina³am o tinderze czy co¶ w ten deseñ to "nie daj sobie z tym spokój" oczywi¶cie w³asny rozum i wolê mam ale mam wra¿enie ¿e nie u³atwiaj± mi zadania. A jesli o tinderze mowa to kiedy¶ i siê tam zalogowa³am ale ilo¶æ "sebastianów" mnie powali³a i jako¶ mnie to nie wci±gnê³o. Nie wiem sama ju¿ zaczynam w±tpiæ ¿e jestem taka "super" jak inni mnie postrzegaj± - sama te¿ mam kompleksy a to ¿e brzuch za du¿y a to ¿e trochê celulitu ale widzê ¿e inne kobiety "normalne z wygl±du" z kim¶ za rêkê id±, maj± z kim i¶æ do kina czy na jak±¶ uroczysto¶æ a ja ci±gle jak ta ciotka sama. Te¿ mnie to mega czêsto wkurza bo ludzie siê gapi± na mnie i nic nie mówi±. No i tu moje pytanie czy kto¶ by³ w mojej sytuacji i uciek³ z tej "alonezone" ? Jak mu siê to uda³o ? Zacz±æ panikowaæ czy czekaæ na cud ?
Ale Ty siê w ogóle umawiasz na randki? Znajomi wiedz±, ¿e chcia³aby¶ kogo¶ poznaæ? Próbowali Ciê swataæ? Masz konto na portalu randkowym? Nie tylko Tinder istnieje w przyrodzie.
Stary 2019-04-08, 20:24   #3
anixxxxxx
Przyczajenie

nie mam z kim ³aziæ na te randki a nikt nie chce mnie swataæ - wiedz± kto mi siê podoba to nie ma ¿adnej reakcji z ich strony
Stary 2019-04-08, 20:30   #4
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam z kim ³aziæ na te randki a nikt nie chce mnie swataæ - wiedz± kto mi siê podoba to nie ma ¿adnej reakcji z ich strony
To mo¿e zaryzykuj i zacznij siê umawiaæ na randki w ciemno, niekoniecznie z kim¶, kto Ci siê podoba. Dobrym znajomym te¿ mo¿esz powiedzieæ, ¿e je¿eli znaj± kogo¶ normalnego, kto chce kogo¶ poznaæ, to mog± Ciê umówiæ. Musisz szukaæ aktywniej i przede wszystkim wyj¶æ nieco poza swoj± strefê komfortu. Mo¿e siê okazaæ, ¿e zaiskrzy z kim¶, kogo tak z marszu nie wziê³aby¶ pod uwagê.
Stary 2019-04-08, 20:50   #5
_Max_
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 281

Na pocz±tek polecam wyj±æ g³owê z wiadomo jakiego miejsca... "Taka jestem pienkna rze asz mnje lóstro muwi o tem". Do tego klasyczny presti¿owy kierunek studiów.

Serio, gdyby¶ by³a taka atrakcyjna jak my¶lisz, to by siê kolejka ustawia³a. Te normalne z wygl±du mo¿e maj± przyjemn± osobowo¶æ, lubi± seks, maj± poczucie humoru itd. Ty nawet pisz±c o swoich kompleksach stawiasz siebie wy¿ej od przeciêtnych dziewczyn.

Mo¿e i nie chcesz kogo¶ "wy¿ej" i "ni¿ej" od siebie, ale chyba w³asn± osobê umie¶ci³a¶ na "niew³a¶ciwej pó³ce". Czytaj±c twój wpis przypomnia³ mi siê bohater nie¶miertelnego serialu "Ch³opaki do wziêcia", który w³a¶nie mówi³ z jakiej pó³ki szuka kobiety...

Mo¿e ostro, ale czujê ¿e ROAST by ci siê przyda³.
_Max_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-08, 21:11   #6
anixxxxxx
Przyczajenie

du¿o osób mnie podrywa ale ja nie jestem nimi zainteresowana - tu jest problem - czy mam na si³ê obni¿aæ wymagania i i¶æ z go¶æmi którzy potrafi± do mnie pisaæ od pó³ roku chocia¿ ja im nie odpowiadam? No chyba nie - a z tymi mêskimi kolejkami to ju¿ nie raz nie dwa by³o tak ¿e do mnie podchodzono jak ju¿ siê kto¶ nawali³ jak szczebel i dopiero mu siê zebra³o na odwagê (ci nawaleni go¶cie mi to mówili wprost), ¿e siê cyka³ podej¶æ - wiele razy na imprezach by³o tak ¿e jaki¶ facet (nie taki stacz po 50 pod ¶cian± co wszyscy siê go boj±) siê na mnie gapi³ i nie podszed³ ale mniejsza z tym bo na imprezach to takie sytuacje to norma - mam wra¿enie ¿e ludzie siê mnie boj± - kiedy¶ te¿ mia³am tak± sytuacjê ¿e wysz³am na miasto w³a¶nie ze znajomymi znajomych i go¶ciu po prostu uciek³ XD powiedzia³a mi o tym ta kole¿anka nasza wspólna - chocia¿ kole¶ mi siê nie podoba³ to tak po kumpelsku chcia³am pogadaæ co tam i ten i uciek³. Nie wiem czy trafiam na jaki¶ sam towar wybrakowany czy ja wygl±dam jak m³oda Angelina czy stara baba jaga ¿e faceci uciekaj± (jedna z tych 3 opcji musi byæ)
Stary 2019-04-08, 21:13   #7
stewardesa
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 9 515

Cytat:
du¿o osób mnie podrywa ale ja nie jestem nimi zainteresowana - tu jest problem - czy mam na si³ê obni¿aæ wymagania i i¶æ z go¶æmi którzy potrafi± do mnie pisaæ od pó³ roku chocia¿ ja im nie odpowiadam? No chyba nie - a z tymi mêskimi kolejkami to ju¿ nie raz nie dwa by³o tak ¿e do mnie podchodzono jak ju¿ siê kto¶ nawali³ jak szczebel i dopiero mu siê zebra³o na odwagê (ci nawaleni go¶cie mi to mówili wprost), ¿e siê cyka³ podej¶æ - wiele razy na imprezach by³o tak ¿e jaki¶ facet (nie taki stacz po 50 pod ¶cian± co wszyscy siê go boj±) siê na mnie gapi³ i nie podszed³ ale mniejsza z tym bo na imprezach to takie sytuacje to norma - mam wra¿enie ¿e ludzie siê mnie boj± - kiedy¶ te¿ mia³am tak± sytuacjê ¿e wysz³am na miasto w³a¶nie ze znajomymi znajomych i go¶ciu po prostu uciek³ XD powiedzia³a mi o tym ta kole¿anka nasza wspólna - chocia¿ kole¶ mi siê nie podoba³ to tak po kumpelsku chcia³am pogadaæ co tam i ten i uciek³. Nie wiem czy trafiam na jaki¶ sam towar wybrakowany czy ja wygl±dam jak m³oda Angelina czy stara baba jaga ¿e faceci uciekaj± (jedna z tych 3 opcji musi byæ)
Tyle zbiegów okoliczno¶ci nie jest mo¿liwe, Angelina ma(?) Brada i wcze¶niej te¿ nie by³a sama, wiêc zostaje jedna opcja...
stewardesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2019-04-08, 21:14   #8
anixxxxxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez _Max_ Poka¿ wiadomo¶æ
Te normalne z wygl±du mo¿e maj± przyjemn± osobowo¶æ, lubi± seks, maj± poczucie humoru itd. Ty nawet pisz±c o swoich kompleksach stawiasz siebie wy¿ej od przeciêtnych dziewczyn.
I tu siê trochê nie zgodzê bo mam przyjemn± osobowo¶æ i jestem towarzyska - nie ma tygodnia ¿ebym gdzie¶ nie wychodzi³a z przyjació³mi albo oni bardzo chêtnie zawsze do mnie wpadaj± - mo¿e mam trochê "fekalny" jak na dziewczynê humor ale to dopiero mo¿na dostrzec po bli¿szym poznaniu - a z tymi studiami to nie tak ¿e jak kto¶ z polibudy to niech spada - bardziej chodzi³o mi o wiêksz± rozbie¿no¶æ
Stary 2019-04-08, 21:20   #9
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
du¿o osób mnie podrywa ale ja nie jestem nimi zainteresowana - tu jest problem - czy mam na si³ê obni¿aæ wymagania i i¶æ z go¶æmi którzy potrafi± do mnie pisaæ od pó³ roku chocia¿ ja im nie odpowiadam?
(...)
Nikt Ci nie ka¿e "i¶æ" z takimi go¶æmi, tylko 1. dlaczego im nie odpisujesz - zdjêcie maj± nie takie? robi± b³êdy ortograficzne? 3. z góry za³o¿y³a¶, ¿e nic z tego?

Umów siê z kim¶, z kimkolwiek na pocz±tek. Je¿eli siê nie prze³amiesz, to jak niby chcesz kogo¶ poznaæ? Przecie¿ facet nie musi byæ od razu Twoim przysz³ym mê¿em, a mo¿e siê okazaæ fajnym koleg± do rozmowy, czy pój¶cia do kina. Nie skre¶laj faceta od razu z powodu jakich¶ bzdurek. Jasne, je¿eli jest wulgarny, czy kompletnie nie Twój typ z urody, czy rozdaje ulotki i nie ma sta³ej pracy, to mo¿na zrozumieæ, ale daj szansê komu¶, kto np. teoretycznie odpowiada³by Ci na "dzieñ dobry" w 70%. Nie szukaj od razu 100%, bo nie znajdziesz.

Mam wra¿enie, ¿e postawi³a¶ nie tyle sam± siebie, co wyobra¿enie o sobie na jakim¶ piedestale niedostêpno¶ci i chyba Twoi znajomi równie¿ to widz±, skoro nawet nie próbuj± Ciê z kim¶ poznawaæ. Mo¿liwe, ¿e kr±¿y o Tobie opinia "³adna, m±dra, ale..." (ale niedostêpna, trochê za bardzo "och ach", z lekkim kijkiem w d...).

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
I tu siê trochê nie zgodzê bo mam przyjemn± osobowo¶æ i jestem towarzyska - nie ma tygodnia ¿ebym gdzie¶ nie wychodzi³a z przyjació³mi albo oni bardzo chêtnie zawsze do mnie wpadaj± - mo¿e mam trochê "fekalny" jak na dziewczynê humor ale to dopiero mo¿na dostrzec po bli¿szym poznaniu - a z tymi studiami to nie tak ¿e jak kto¶ z polibudy to niech spada - bardziej chodzi³o mi o wiêksz± rozbie¿no¶æ
Autorko, to albo masz zaje... pecha, albo jednak troszkê ró¿ni siê Twój obraz siebie samej z tym, co widz± inni. Mo¿e jeste¶ fajna tylko grup±, niekoniecznie jako samodzielna jednostka. I tak bywa.
Stary 2019-04-08, 21:20   #10
paczanga
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 341

Cytat:
Bardzo mo¿liwe, ¿e nie wzbudzasz sympatii, albo wygl±dasz na zdesperowan±. Co¶ jest co tych facetów odpycha, atrakcyjne kobiety zazwyczaj nie maj± problemu z nawi±zaniem nowych znajomo¶ci. Mo¿e spróbuj poznaæ nowych ludzi przez hobby, wolontariat?
paczanga jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-08, 21:29   #11
anixxxxxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paczanga Poka¿ wiadomo¶æ
Bardzo mo¿liwe, ¿e nie wzbudzasz sympatii, albo wygl±dasz na zdesperowan±. Co¶ jest co tych facetów odpycha, atrakcyjne kobiety zazwyczaj nie maj± problemu z nawi±zaniem nowych znajomo¶ci. Mo¿e spróbuj poznaæ nowych ludzi przez hobby, wolontariat?
ale w jaki sposób zdesperowana ? W³a¶nie z tym siê zgodzê ¿e mo¿e faktycznie ludzie my¶l± ¿e jestem niedostêpna nie lubiê tego ¿e mnie mo¿e zbyt szybko oceniaj± . Ja jestem osob± która nie lubi mówiæ ¿e kto¶ konkretny mi siê podoba ¿e z tym bym siê umówi³a - a znam sama przypadki jak jedna dziewczyna stworzy³a ca³y ³añcuch z kole¿anek kole¿anek ¿eby siê spotkaæ z facetem (to ju¿ dla mnie trochê zbyt desperackie) ale jak siê zmieniæ. Jakby kto¶ mi siê podoba³ w 70% to ju¿ bym dawno z nim siê umówi³a tylko w³a¶nie nikogo takiego nie znam (b³agam nie piszcie znowu ¿e mam za wysokie wymagania - ju¿ t³umaczê) mo¿e i takich znam ale albo zajêci albo znam bli¿ej i wiem ¿e mi nie odpowiadaj± /np. zachowuj± siê jak dzieci, pajacuj±, pal±, æpaj±/ i po co robiæ komu¶ nadziejê i potem siê nie odzywaæ skoro mo¿na zostawiæ wszystko tak jak jest.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2019-04-08, 21:40   #12
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

Co to jest presti¿owy kierunek studiów?

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-08, 21:42   #13
anixxxxxx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Poka¿ wiadomo¶æ

taki co jest 29 osób chêtnych na jedno miejsce
Stary 2019-04-08, 22:11   #14
Hanged
must be a hole in my hat

Wiadomo¶ci: 132

Cytat:
To jest "popularny" kierunek, nie "presti¿owy".
Hanged jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-08, 22:15   #15
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Ale co ma do tego sposób w jaki postrzegasz facetów?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-04-08, 22:37   #16
Nette
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 698

Cytat:

Powiedzia³abym, ¿e np. fizyka na Harvardzie czy MIT.

Ale wszystkie te wyj±tkowe p³atki ¶niegu, które tak czêsto tu pisz± w w±tkach-klonach, bior± za presti¿owe to, co w paru ostatnich latach akademickich by³o modne.
Z tym, ¿e raczej nie prawo. Wtedy dowiedzia³yby¶my siê o tym najdalej w drugim zdaniu posta.

Wys³ane z mojego CLT-L29 przy u¿yciu Tapatalka
Nette jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-08, 22:40   #17
Hanako
lubi eks swojego mê¿a

Wiadomo¶ci: 1 791

Mówi±c szczerze, wydajesz siê dosyæ nudn± osob±. Jeste¶ tak± przeciêtn± studentk± z du¿ego miasta, dosyæ atrakcyjn±, jako¶ tam wykszta³con±, z g³ównymi zainteresowaniami krêc±cymi siê wokó³ imprez i budowania poczucia w³asnej wy¿szo¶ci. Ale w³a¶ciwie nie wspominasz o ¿adnym ciekawym sposobie spêdzania czasu, planach na ¿ycie, szerszym rozwoju. To oczywi¶cie nie jest tak, ¿e koniecznie musisz to mieæ - mo¿na w koñcu ¿yæ z dnia na dzieñ, nikt nie broni, no ale mo¿e w³a¶nie nie przyci±gasz tym p³ci przeciwnej. Mo¿e bycie ³adn± studentk± presti¿owego kierunku (która koñczy studia! Wow! Niespotykane w tym kraju) nie wystarcza? W koñcu insteresuje siê tob± jaki¶ szereg facetów, ale ty ewidentnie strzelasz w wy¿sz± ligê. Pytanie tylko, czy ta wy¿sza liga jest tob± w ogóle zainteresowana?
Stary 2019-04-08, 23:07   #18
OldWorldBlues
mad lad

Wiadomo¶ci: 1 763

Cytat:
Zacz±æ panikowaæ czy czekaæ na cud ?
Zacz±æ dzia³aæ. Skoro nikt nigdy do ciebie nie podchodzi, to zacznij robiæ to sama – najwyra¼niej z daleka nie jeste¶ wcale taka interesuj±ca, jak ci siê wydaje. A w ten sposób mo¿esz sobie czekaæ w nieskoñczono¶æ. Czêste wyj¶cia ze znajomymi te¿ raczej daj± ci wiele okazji do poznania nowych osób – czy to zupe³nie nowych osób, czy nawet tych w gronie znajomych znajomych. Okoliczno¶ci wydaj± ci siê sprzyjaæ, tylko ty niekoniecznie z nich korzystasz.

Nie wiem jak to jest z Tinderem, bo nie korzystam, ale jako¶ ciê¿ko mi uwierzyæ, ¿e jedyn± grup± okupuj±c± ca³± aplikacjê (czy nawet jej wiêkszo¶æ) s± typowe sebixy. (Mo¿e tak uwa¿asz, bo ciekawszych mê¿czyzn nie by³a¶ w stanie zainteresowaæ profilem?)

Je¶li nie chcesz zmieniæ swojego podej¶cia, to mo¿esz wci±¿ czekaæ na cud. A potem panikowaæ. Twój wybór. Ale moim zdaniem powinna¶ co¶ w sobie zmieniæ, bo wydajesz siê byæ nudn± osob±.
Cytat:
(...) a z tymi studiami to nie tak ¿e jak kto¶ z polibudy to niech spada (...)
Co¶ mnie ominê³o i politechniki zaczê³y byæ postrzegane jako co¶ z³ego? Bo oferty kierunków zdaj± siê wskazywaæ, ¿e wspó³cze¶nie politechniki to najczê¶ciej znacznie lepsza opcja ni¿ uniwersytety.
Stary 2019-04-08, 23:38   #19
limonka1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 255
GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez _Max_ Poka¿ wiadomo¶æ
Na pocz±tek polecam wyj±æ g³owê z wiadomo jakiego miejsca... "Taka jestem pienkna rze asz mnje lóstro muwi o tem". Do tego klasyczny presti¿owy kierunek studiów.

Serio, gdyby¶ by³a taka atrakcyjna jak my¶lisz, to by siê kolejka ustawia³a. Te normalne z wygl±du mo¿e maj± przyjemn± osobowo¶æ, lubi± seks, maj± poczucie humoru itd. Ty nawet pisz±c o swoich kompleksach stawiasz siebie wy¿ej od przeciêtnych dziewczyn.

Mo¿e i nie chcesz kogo¶ "wy¿ej" i "ni¿ej" od siebie, ale chyba w³asn± osobê umie¶ci³a¶ na "niew³a¶ciwej pó³ce". Czytaj±c twój wpis przypomnia³ mi siê bohater nie¶miertelnego serialu "Ch³opaki do wziêcia", który w³a¶nie mówi³ z jakiej pó³ki szuka kobiety...

Mo¿e ostro, ale czujê ¿e ROAST by ci siê przyda³.
W³a¶nie Niektórzy zapominaj±, ¿e na d³u¿sz± metê tak naprawdê liczy siê charakter...

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Odbieram to tak jakby¶ wybiera³a towar. Moja mama ma kole¿ankê, która jest piêkna, zadbana, bogata i ogólnie cudo (jak sama o sobie mówi), ale ma tak zje%$#any charakter, ¿e co kilka miesiêcy ka¿dy facet od niej ucieka. Co siê widzimy, to jest z kim¶ nowym. Ona uwa¿a, ¿e jest tak atrakcyjna i dlatego co rusz ma nowego... Ja sama mam problem wytrzymaæ z ni± pó³ godziny w 1 pomieszczeniu. Aaa... Ta pani ma ró¿ne wymagania, ale najbardziej oryginalne jest takie, ¿e facet musi mieæ komplet swoich zêbów (babka 64 lata), co podkre¶la zaraz na pocz±tku znajomo¶ci.

Mo¿e na pocz±tek olej wszystkie wymagania. Uwierz mi, ¿e jak siê kiedy¶ zakochasz z wzajemno¶ci±, Twój wybranek bêdzie poza tym, co tam sobie wymy¶li³a¶.
limonka1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2019-04-09, 06:06   #20
the cherry blossom girl
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 617

Cytat:
Napisane przez Hanako Poka¿ wiadomo¶æ
Mówi±c szczerze, wydajesz siê dosyæ nudn± osob±. Jeste¶ tak± przeciêtn± studentk± z du¿ego miasta, dosyæ atrakcyjn±, jako¶ tam wykszta³con±, z g³ównymi zainteresowaniami krêc±cymi siê wokó³ imprez i budowania poczucia w³asnej wy¿szo¶ci. Ale w³a¶ciwie nie wspominasz o ¿adnym ciekawym sposobie spêdzania czasu, planach na ¿ycie, szerszym rozwoju. To oczywi¶cie nie jest tak, ¿e koniecznie musisz to mieæ - mo¿na w koñcu ¿yæ z dnia na dzieñ, nikt nie broni, no ale mo¿e w³a¶nie nie przyci±gasz tym p³ci przeciwnej. Mo¿e bycie ³adn± studentk± presti¿owego kierunku (która koñczy studia! Wow! Niespotykane w tym kraju) nie wystarcza? W koñcu insteresuje siê tob± jaki¶ szereg facetów, ale ty ewidentnie strzelasz w wy¿sz± ligê. Pytanie tylko, czy ta wy¿sza liga jest tob± w ogóle zainteresowana?

Podpisuje siê pod tym postem

Tez mam kole¿anki, które nie s± w zwi±zku, a prowadz± mniej wiêcej podobny tryb ¿ycia jak Ty i te¿ uwa¿aj±, ¿e jak to mo¿liwe, ¿e s± same?! Przecie¿ maja kupê znajomych, s± towarzyskie, studiuj± (wiêc z samego tego faktu musza byæ m±dre!) stroj± siê, maluj± itd a jednak s± same A mo¿e dlatego, ¿e tak naprawdê nie maj± nic ciekawego do powiedzenia...? Bo ich ¿ycie siê krêci wokó³ znajomych i tego, kto z kim i dlaczego. Wydaje mi siê, ¿e u Ciebie jest podobnie.
Poza tym wydaje mi siê, ¿e jeste¶ mocno pod wp³ywem swoich kole¿anek. Mnie jako faceta taka dziewczyna by odstraszyla, ale to moje zdanie

Wiesz prowadzisz taki tryb ¿ycia jaki prowadzisz, to te¿ okre¶lonych facetów przyciagasz. Nie wiem ile siê bawisz, a ile czasu np spêdzasz na inne formy aktywno¶ci, ale to w jakim krêgu siê obracasz ludzi ma znaczenie.
Poza tym te¿ nie podoba mi siê, ¿e jednak trochê z wy¿szo¶cia patrzysz na inne wed³ug Ciebie "normalne dziewczyny" (a Ty jeste¶ nienormalna? Czy o co chodzi )
Wiesz ja mam ch³opaka, chocia¿ nie mam ca³ej tej otoczki wokó³ siebie w postaci kole¿anek, znajomych, imprez, "bywania", bo mo¿e jednak inne cechy siê licz±..?
the cherry blossom girl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-09, 06:17   #21
cava
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 22 121

Cytat:
Jak zdawa³am na ASP to by³o ko³o 35.
Liczy siê?

Z salamandr± w d³oni szed³em przez powierzchniê komety.
Liz Williams
cava jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-09, 07:38   #22
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Lol. To jest popularny a nie presti¿owy.

Stary 2019-04-09, 08:06   #23
pfffh
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 975

Cytat:
Napisane przez cava Poka¿ wiadomo¶æ
Jak zdawa³am na ASP to by³o ko³o 35.
Liczy siê?
Cava zazdraszczam ASP. Zawsze chcia³am, ale siê balam

A teraz wracaj±c do tematu. Autorko czasami warto siê zainteresowaæ nawet studentem/absolwentem politechniki (swoj± drog± polibuda jest zajefajna). Ja skoñczy³am Akademiê Rolnicz±. Mê¿a pozna³am poprzez randkê w ciemno. Zostali¶my zeswatani. I mimo, ¿e on jest po Uniwersytecie (!), mamy inne zainteresowania i zdawac by sie moglo, ze nic kompletnie nas nie polaczy to jako¶ "pyk³o" i jeste¶my razem.
Stary 2019-04-09, 08:09   #24
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez pfffh Poka¿ wiadomo¶æ

A teraz wracaj±c do tematu. Autorko czasami warto siê zainteresowaæ nawet studentem/absolwentem politechniki (swoj± drog± polibuda jest zajefajna). Ja skoñczy³am Akademiê Rolnicz±. Mê¿a pozna³am poprzez randkê w ciemno. Zostali¶my zeswatani. I mimo, ¿e on jest po Uniwersytecie (!), mamy inne zainteresowania i zdawac by sie moglo, ze nic kompletnie nas nie polaczy to jako¶ "pyk³o" i jeste¶my razem.
Fuuuu... uniwersytet

Stary 2019-04-09, 08:28   #25
9c7b885137e5ed850f86ce0a9dd12dda548895b7_5ff7a0aad4a4b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 112

Cytat:

Naoogladala siê na yt lorda ( urwa jak to brzmi XD) kruszwila debila i Tera na dupe wy¿ej ni¿ g³owê i my¶li ze ma presti¿ kierunek XD to ja id±c takim presti¿em mogê ¶mia³o mówiæ ¿e od 17 jestem szefem ( w sumie to tak jest XD)

Wys³ane z mojego Lenovo TB-8703X przy u¿yciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Plus fakt. Kto¶ j± zapyta o hobby a jak laska odp ' aaa chodzê na eventy cluby imprezy ¿e znajomymi' to ☠☠☠☠a rêce mi opadaj±. Wed³ug mnie nawet jakby¶ by³a miss wszech¶wiata ale nie by³o o czym z toba pogadaæ poza imprezami sam bym zwial XD mo¿e napisz o czym rozmawiaæiw jak ju¿ siê jaki¶ naiwnie?

Wys³ane z mojego Lenovo TB-8703X przy u¿yciu Tapatalka
9c7b885137e5ed850f86ce0a9dd12dda548895b7_5ff7a0aad4a4b jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-09, 08:53   #26
krolewnazdrewnaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 20

Cytat:
Napisane przez pfffh Poka¿ wiadomo¶æ

A o co autorce chodzi z t± politechnik±, bo nie skuma³am?
krolewnazdrewnaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2019-04-09, 09:03   #27
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewnazdrewnaa Poka¿ wiadomo¶æ
A o co autorce chodzi z t± politechnik±, bo nie skuma³am?

Wizaz óczy wiêc faktycznie ciekawe o co.
Ja siê dowiedzia³am ¿e studiowa³am presti¿owy kierunek, wiec mo¿e te¿ co¶ w tym stylu.

A serio do autorki w±tku.
Piszesz, ¿e faceci na Ciebie lec±, ale ty na nich nie.
Tak syntetyzuj±c problem.
Wiêc mo¿e w³a¶nie o to chodzi i to jest sedno twojego problemu.
Nie lecisz na facetów.
Mo¿e sobie to przemy¶l.

Liz Williams

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-04-09, 09:21   #28
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez cava Poka¿ wiadomo¶æ

Wizaz óczy wiêc faktycznie ciekawe o co.
Ja siê dowiedzia³am ¿e studiowa³am presti¿owy kierunek, wiec mo¿e te¿ co¶ w tym stylu.

A serio do autorki w±tku.
Piszesz, ¿e faceci na Ciebie lec±, ale ty na nich nie.
Tak syntetyzuj±c problem.
Wiêc mo¿e w³a¶nie o to chodzi i to jest sedno twojego problemu.
Nie lecisz na facetów.
Mo¿e sobie to przemy¶l.
No przecie¿ do pewnego poziomu zni¿aæ siê nie bêdzie

Stary 2019-04-09, 09:25   #29
cava
Zakorzenienie

Cytat:
No przecie¿ do pewnego poziomu zni¿aæ siê nie bêdzie

Kobiety gór±?

Liz Williams
Stary 2019-04-09, 09:54   #30
_Max_
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 281

Jej siê podobaj± tacy, którzy patrz± na ³adniejsze, m±drzejsze, przyjemniejsze w obyciu.

Reszta nie jest warta jej spluniêcia. Nie pierwszy tutaj taki temat, ¿e dziewczyna wy¿ej sr* ni¿ d*** ma. Redpille pó¼niej maj± dowód na to, ¿e mê¿czy¼ni potrafi± obni¿yæ poprzeczkê dla partnerki, a kobiety musz± celowaæ wy¿ej ni¿ same s±. We w³asnym mniemaniu rzecz jasna nie celuj± wy¿ej bo siebie tak wysoko stawiaj±.
_Max_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2019-04-12 23:52:12

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.