|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Kici kici miau miau
|
Markowe rzeczy - Isabel Marant, Proenza Schouler, Celine inne
Witam:
Wymienię parę rzeczy ktore mi zalegaja w szafie: 1. Isabel Marant marynarka czarna, poduszki w ramionach, byly podwojne ale jedne wyprulam, rozmiar 38, moim zdaniem dla szczuplych osob, osoby 38 moga miec nieco przyciaśnie w placach ![]() 2. Isabel Marant - t-shirt niebieski, nie noszony 3. Isabel Marant - t-shirt bordo, 38 , noszony ale w b.dobrym stanie , len. 4. Proenza Schouler top - deluge rękaw, L, bardzo dobry stan. 5.Isabel Marant sweter z wełny - krotki stan, kolor ciemno zielony, stan idealny, poduszki. 6. Celine Skate - slip-on, rozmiar 39 , stan bardzo dobry. 7. Burberry - czerwony sweter, rozmiar M, ale nieco sie skurczyl w praniu, dobry na S., stan idealny 8. Burberry - spodnie jeans, 27, stan idealny. Szukam: - czarne marynarki najlepiej markowe, rozmiar 38/40. -czarne materialowe spodnie zwezane w nogawkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Markowe rzeczy - Isabel Marant, Proenza Schouler, Celine inne
hej
zajrzyj do mnie, może coś Ci w oko wpadnie - będę w sobotę w Gda podoba mi się tiszert niebieski i ten bordowy bym chętnie zobaczyła jeśli masz foto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Markowe rzeczy - Isabel Marant, Proenza Schouler, Celine inne
Coś za niebieski t shirt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.