|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w lipcu sukienki, bluzki i spódnice
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie Zapraszam do wymiany. Najpilniej szukam fajniej czarnej torebki, ale mogę rozważyć też inne kolory. Z ubrań szukam gównie spódnic, bluzek, sukienek, nie szukam spodni, bluz itp. Najchętniej wymieniłabym się za biżuterię lub jakieś perfumy. Do wymiany mam: 1 H&M Czerwona obcisła sukienka 36 w kwiaty stan idealny, dosłownie raz ubrana 2 Sukienka w paski rozmiar na oko 34 stan bardzo dobry 3 Zara sukienka kolorowa, rozmiar xs, ale to mniejsze xs, stan idealny 4 Zara biała bluzeczka hiszpanka z granatowym obszyciem na brzegach rozmiar s stan bardzo dobry 5 sukienka z baskinką, czarno czerwona, przepiękna, miałam tylko raz na sobie rozmiar 36 6 Sukienka z koronki z podszewką, kolor ecri, rozmiaru nie ma na metce, ale to około 34, stan bardzo dobry, tylko z tyłu jest kilka nitek, można je obciąć, widoczne na foto. 7. Czarny przepiękny kombinezon, z tylu wycięcie, rozmiar z metki to 34 zdecydowanie na osobę ze szczupłą talią, ja niestety muszę oddać, bo dla mnie jest przyciasny, dlatego miałam na sobie tylko 2 razy 8 Granatowa sukienka ze sporym dekoltem z cienkiego, śliskiego materiału, nie prześwituje z metki rozmiar s 9 Czarna spódniczka rozszerzana, wykończona eco skórą stan idelany 34
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2020-03-19 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w lipcu sukienki, bluzki i spódnice
10. Czarny gorset na zamek nie ma rozmiary, ale to około 34
11. Lekka szyfonowa granatowa sukienka w kwiaty rozmiar z metki 36, ma podszewkę i nie prześwituje 12. Prześliczna dwuwarstwowa sukienka, stan idealny, nie ma rozmiaru, ale to mniejsza s. 13. Czarna sukienka jest bardzo porządnie wykonana ma podszewkę, taką jakby halkę z tiulem i ślicznie się układa, stan bardzo dobry rozmiar z metki s, ale to raczej xs 14 Szyfonowa czerwona bluzka w kwiaty z wiązaniem na szyi stan idealny rozmiar 38 15. Szara sukienka z wycięciami - stan bardzo dobry, widoczny na foto rozmiar xs 16. Szara sukienka w drobne kwiatki, stan idealny rozmiar z metki 36
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2019-07-16 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
17. Zielona sukeinka ze śliskiego cienkiego materiału, kolor na zywo jest jasno zielony, stan idealny, rozmiar s
18. tunika/sukienka xs/s czerwona w białe wzory, górna część ma gumki więc się dopasowuje stan bardzo dobry 19. tunika sukienka xs/s czarna w kwiatki, górna część ma gumki więc się dopasowuje, stan bardzo dobry 20. Koronkowa bokserka brudny pudrowy róż w serduszka stan bardzo dobry, rozmiar s 21. Różowa sukienka z kolorową błyszczącą nitką, rozmiar xs, stan bardzo dobry
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2019-07-16 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś za 3 Zara sukienka kolorowa, rozmiar xs, ale to mniejsze xs, stan idealny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.