|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wymienię dużo perfum: Angel TM, Aura TM, Valentino, Agent Provocateur, Chopard, Galli
Wymienię na inne zapachy. Wszystkie zapachy są oryginalne, kupione przeze mnie w perfumeriach internetowych (zaufanych) jak i stacjonarnych. Przechowywane prawidłowo (zamknięte szafeczki toaletki, z dala od zmian temperatury, światła i wilgoci) Zapraszam
![]() 1)Angel Thierry Mugler edp 14/15 ml. Flakon do ponownego uzupełnienia. Jest kartonik 2)Aura Thierry Mugler edp ciężko określić ze względu na wymyślny flakon. Myślę że 22/30. Flakon do ponownego uzupełnienia. Jest kartonik 3)Valentino Valentina Assoluto eau de partum Intense 37/80 ml. Brak kartonika. 4)Agent Provocateur Miss Ap 90/100 ml. Tester. Jest kartonik jak w produkcie. Starłam niechcący napis Miss Ap jak ścierałam klej po naklejce Tester. 5)Agent Provocateur Fatale Intense edp ok 85/100 ml. Tester z korkiem. Jest kartonik jak w standardowym produkcie 6)Agent Provocateur Electric edp ok. 85/100 ml. Brak kartonika 7)Agent Provocateur Fatale Orchid ok 48/50 tester z korkiem i kartonik jak w standardowym produkcie 8)Agent Provocateur Cosmic edp ok 85/100 ml. Tester z zawleczką i kartonem jak w standardowym produkcie 9)John Galliano Parlez moi d'amour encore tester 78/80 ml edt. Brak korka i kartonika. Unikat 10)Charriol Tourmaline edt 48/50 ml. Brak kartonika 11)Chopard Brilliant Wish 30 ml tester z kartonikiem i korkiem. Raz użyte 12)J. Del Pozo Halloween Fever ok. 25/100 ml edp. Brak korka i kartonika 13)Pierre Cardin Paradoxe 50 ml, raz użyte. Jest kartonik. Unikat vintage 14)Bourjois Clin d'oeil Passionnee 75 ml raz użyte, jest kartonik 15)Replay Stone edp 80/100 ml brak kartonika 16)Juicy Couture Viva la juicy la Fleur edt 37/40 ml. Brak kokardki na korku oraz kartonika 17)Piece Unique Gres edp 95/100 ml tester z kartonikiem 18)Jovan Black Musk 90/96 ml cologne jest kartonik 19)Aubusson Sweet Memory edp 80/100 ml 20)Avon Maxima edp 20/50 ml 21)The Body Shop Coconut mgiełka 1/4 z 100 ml Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2020-04-26 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię dużo perfum: Angel TM, Aura TM, Valentino, Agent Provocateur, Chopard,
hej
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię dużo perfum: Angel TM, Aura TM, Valentino, Agent Provocateur, Chopard,
Hej. Nie otwiera mi się twój wątek kosmetyczny
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Odpisałam w twoim wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Up
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.