![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
.::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Rocher::. i inne- kto chętny??
NIEAKTUALNE
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2006-07-05 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: .::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Rocher::. i inne- kto chętny??
Witaj! Czy ta emulsja Revlon to Skinlights? Znalazłabyś coś u mnie za nią?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Rocher::. i inne- kto chę
może u nie bys coś znalazła za Revlona Skinlights, emulsję?
![]() mój watek w podpisie
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: .::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Rocher::. i inne- kto chę
Hej!
Podoba mi się u Ciebie pare kosmetyków np. Błyszczyk i puder Simpson i Maybelline. zajrzyj do mnie, może Ci się cosik spodoba ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: .::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Rocher::. i inne- kto chętny??
REVLON- emulsja rozświetlająca, odcień "bare light" (jaśniutki beż), 44,3 ml, raz "wycisnieta" (w baardzo małej ilosci!)
może u mnie coś znajdziesz!! nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny róż Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek Mam jeszcze koło 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migdałowym-cudownie nawilża skórę i ślicznie pachnie.Ma fajną konsystencję-nie wody,lecz gęstego kremu Również tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie świetny, nie brudzi ubrań i nie podrażnia Mam również nowy energetyzujący żel pod prysznic na dzień dobry,pachnie cytrusowo-z nutką imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawilża ( Ponieważ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencję również nową na wspaniały wieczór, odpręża i relaksuje Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie odświeża, mam cerę z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdę musi być łagodny Również tej firmy posiadam żel aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdę świetny-kapitalnie koi skórę, łagodzio wszelkie podrażnienia.Cieżko go dostać, ponieważ jet to aloes w czystej postaci,skład ma bardzo prost więc nie zawiera chemii błyszczyk PUPA- kapturek - śliczny delikatny transparentny kolorek z roświetlajacymi drobinkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Haska- tak, to Skinlights. W wątku nic nie znalazlam, ale interesuje mnie ten balsam
![]() bluegirl- niestety nic veris- niestety tylko Biosilk, a to za malo ![]() katka c.- jezeli z balsamem haski nie wyjdzie to sie zastanowie, ok? ![]() moriam- rózowe stringi M, krem uniwersalny oriflame ![]() ines-ka- niestety nic, a np smackersa za lakier sie nie opłaca wymieniac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Capuccino, balsam ma 250 ml, oto co ma na opakowaniu: balsam do ciała, zawiera 100% czysty olejek z orzecha kokosowego, który uzupełnia poziom nawilżenia i pozostawia skórę delikatną, gładką i odzywioną. Od siebie mogę jeszcze dodać, że jest bardzo wydajny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ok, ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dobieraj śmiało, nie kojarzę ile teraz kosztuje Revlon, ale chyba więcej niż ten balsam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A zainteresowal mnie cien Yves Rocher rozbielone capuccino, tylko nie wiem, czy to seria ta tansza, czy drozsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
ok, masz pewnosc co do oryginalnosci? bo ja nie ufam zakupom na allegro
a chodzi mi o blyszczyk z Jesicca Simpson |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
A nie mam pojęcia, ale i tak nie używam go, więc spokojnie mogę Ci go dać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
no przekonalas mnie
![]() ![]() a portfelik w srodku wyglada tak: nie ma tam zadnej kieszonki na monety, niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Dot.: .::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Rocher:
capuccino, spodobały mi się
4. BONNE BELL- smackers cynamonowy "sweet's cinnamon ice cream", nowy, sztyft 4 g 5. JESSICA SIMPSON- błyszczyk "dessert treats", smak "creamsicle" (pomarancz z wanilią), kolor jak na zdjęciu. 5,9 ml (pełnowymiarowy), raz uzyty 8. YVES ROCHER- woda toaletowa "vanille bourbon", seria "Les plaisirs nature", 100 ml, zostalo ok 75 ml (kupilam bardzo podobne, inaczej bym nie oddala ![]() Może spodoba Ci się na wymianę moja biżuteria? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Dot.: .::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Rocher:
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Dot.: .::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Roche
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Dot.: .::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Roc
Cytat:
Zatem rezerwuję te dwie rzeczy dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Dot.: .::L'oreal::.Revlon::.J.S impson::.Bonne Bell::.Yves Roc
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi sie jeszcze gumka. Smackers zajęty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.