![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
super kosmetyki i pielęgnacja
NIEAKTUALNE
[[COLOR="PaleTurquoise"]COLOR="PaleTurquoise"]Witam załozyłam kolejny watek bo tamten był strasznie chaotyczny a więc takich rzeczy sie pozbędę ![]() dokładka Christian Dior, Diorshow Unlimited -najnowsza czarna mascara - uzywam 1 miesiąc wiec pozostalo na conajmniej raz tyle uzywania apteczne 1. SVR RUBIALINE uzyty 6 razy to ten 2.La Roche Posay, Effaclar K krem pozostało conajmniej 30% 3.La Roche Posay, Effaclar, Lotion Astringente Micro-Exfoliante (Tonik zwężający pory i przeciwdziałający ich zatykaniu) pozostało solidne 2/3 kolorówka 2.Clarins pojedyńczy cien -piękny opalizujący fiolet -zużycie 5-10% 3.Clinique, Stay-matte Sheer Pressed Powder (Puder prasowany matujący) kolor 03 dla normalnej karnacji-nie jest ciemny -zuzycie ok 10% pielęgnacja 1.Biotherm Line Peel krem przeciwzmarszczkowy dla cery normalnej mieszanej na dzien i na noc zuzycie 10% z 30ml to ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12387 2.Lancome Hydra Zen pod oczy z 15 ml pozostala połowa 3.ERIS tonik odswieżająco-matujący zuzycie ok 10% [LEFT]4.Dermica Mat B krem na noc -uzyty 2 razy nieaktaulne 5.Dr Irena Eris ReAct krem na noc-matujący, ale przeciwzmarszczkowy -zuzycie ok 10-15% to ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15276 [/LEFT] 6.A.T.W. krem-zel do biustu -zuzycie ok 20% włosy 1.Alfaparf PRECIOUS OIL - Olejek do Włosów Kręcących Się - Trwały jedwabisty efekt - jedna tubka Szybko działająca nawilżająca kuracja z natychmiastowym i długotrwałym efektem anti-frizz. Pochodne Kaszmiru i Olejek Bawełniany koi włókna kapilarne dając włosom natychmiastową niezrównaną gładkość i jedwabistość. Włosy są kompletnie nawilżone, miękkie i lekkie w dotyku nieaktualne [LEFT]2.JOHN FRIEDA- szampon dla jasnych włosow nadający platynowy odcien-uzyty 2 razy[/LEFT]nieaktualne inne 1.Sauna Solucion-pas wyszczuplający prawie nowy z kartonem 2..oriflame giordani gold -EDP 50 ml -nowy-tylo wypróbowany 4.Bourjois liner -ciemnofioletowy uzyty 2 razy [LEFT]Nie wymieniam sie na ciuszki, Avon i Oriflame, bede raczej wybredna więc wybaczcie szukam np pudrów sypkich Lancome, Estee Lauder, Chanel kolorówki z wyższej półki bibułki matujace olejku clarins-a lotus profesjonalnych masek,odzywek i szamponów do włosów, a takze nawilzających kremow do twarzy i pod oczka[/LEFT][/COLOR][/COLOR] Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2007-03-19 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: super kosmetyki i pielęgnacja
moglabys napisac przykladowy kosmetyk ktorego szukasz za La Roche Posay, Effaclar, Lotion Astringente Micro-Exfoliante (Tonik zwężający pory i przeciwdziałający ich zatykaniu)
pozostało solidne 2/3?????????????? byc moze mam cos poza watkiem. Bransoletki ktore ci wkleilam w tamtym watku cie nie interesują wogóle? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Chętna jestem na szampon John Frieda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A jaką pojemność ma szmpon i do kiedy jest ważny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
szampon ma 250ml pojemności , ale nie mam nigdzie daty ważności, ale o to sie nie musisz martwic bo ja go dostalam niedawno od kuzynki z Niemiec i ma nawet juz nowszą szatę graficzną niz na KWC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
włosy
1.Alfaparf PRECIOUS OIL - Olejek do Włosów Kręcących Się - Trwały jedwabisty efekt - jedna tubka Szybko działająca nawilżająca kuracja z natychmiastowym i długotrwałym efektem anti-frizz. Pochodne Kaszmiru i Olejek Bawełniany koi włókna kapilarne dając włosom natychmiastową niezrównaną gładkość i jedwabistość. Włosy są kompletnie nawilżone, miękkie i lekkie w dotyk Sprawdz moje watki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
szkoda ze chcesz tylko to bo uciebie podoba mi sie
maseczka LRP, kapiel kerastase i płyn micelarny, może coś dobierzesz a jak nie to co oddasz za ten olejek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj! Czy znalazłabyś coś u mnie za
.La Roche Posay, Effaclar K krem pozostało conajmniej 30% 3.La Roche Posay, Effaclar, Lotion Astringente Micro-Exfoliante (Tonik zwężający pory i przeciwdziałający ich zatykaniu) pozostało solidne 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jęsli odpowiada Ci taka wymiana to poroszę o PW z adresem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164512
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam nic z poszukiwanych przez ciebie rzeczy
to moze za ten olejek oddasz te maseczke LRp w saszetkach tylko ta nasz wymianka nie byla by zbyt kosztowna, więc bysmy to sobie wyslaly pleconym w zwyklaych kopertach, żeby koszt wysylki nie przekroczyl ceny wymienianych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jasne ze mi odpowiada
![]() tylko przepraszam ze odpisuje dopiero teraz ale nie mialam dostepu do neta ja wysle ci moj adres na pw a ty mi podaj swoj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A u mnie coś byś znalazła za
2.La Roche Posay, Effaclar K krem pozostało conajmniej 30% 3.La Roche Posay, Effaclar, Lotion Astringente Micro-Exfoliante (Tonik zwężający pory i przeciwdziałający ich zatykaniu) pozostało solidne 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz.
Widzę, że Alfaparfu już nie ma...Czy za pozostałe 2 kosmetyki też interesowałaby Cię odlewka szamponu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.