![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj Bo Warto----> Apteczne + Kolorowka
NIEAKTUALNEWitam ciepło!
Kilka kosmetyków,które juz mi się nie przydadzą ![]() DOKŁADKA LRP Anthelios Fluide extreme SPF 60, z 50 ml pozostało ok 20%zawartośc kończy sie pod ostatnim napisem błękitnym VICHY system odnawiający NORAMDERM składa się z 2 etapów: 7ml etap1 - microdermabrazja 9ml etap2 - mikroekstrakcja to starcza na 3 tygodnie w zupełności przy uzyciu raz w tygodniu WERSJA DEMONASTRACYJNA Maybelline Wonder Finish kolor fawn, podkład, pozostało ok 20% Próbki: DERMIKA: MAT-B dzień MAT-B noc MERITUM krem nawilżający -Żelowy olejek do opalania w solarium SOLEO, z 20ml zużyte ok 7 ml - NIVEA VISAGE kremowy peeling z czystymi morskimi minerałami(beztłuszczowy) zuzyto ok 15% - MAYBELLINE cool effect, odświezający cień do powiek w kremie, kolor milky(lekko różowy)zużyto ok 15% - Avene Ceanance k , 3 tubki po 5 ml wymienione - LRP hydraphase xl lerge, kilka próbek po 5 ml(do pięciu próbek)wymienione - LRP maseczka hydraphase 6 mlwymienione - GOSH tusz do rzęs pogrubiający, czarny, uzyty 4 razy(świeży)wymienione NORMADREM VICHYkrem na niedoskonałości skóry-40 ml w saszetkach(w zalezności od wielkości wymianki może być ich mniej ![]() ZAPRASZAM DO WYMIANY
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2007-02-22 o 15:40 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zajrzyj Bo Warto----> Apteczne + Kolorowka
co chciałabys w zamian za próbki LRP?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zuzka ostatnio przejrzałam Twój wątek i nic nie znalazłam dla siebie:-( szukam tuszu, błyszczyków, albo lysanelu active w próbkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
termin 08/08, ile chcesz tych próbek za oba błyszczyki?i rozmawiamy o hydraphase xl lerge?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
i o maseczce z tejże serii. Ile chcę próbek? nijak nie potrafię określać tego typu wymian- stąd czekam n twoją propozycję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za te probki?
- Avene Ceanance k , 3 tubki po 5 ml moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161827 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
- Avene Ceanance k , 3 tubki po 5 ml - LRP hydraphase xl lerge, kilka próbek po 5 ml(do pięciu próbek) - LRP maseczka hydraphase 6 ml - NIVEA VISAGE kremowy peeling z czystymi morskimi minerałami(beztłuszczowy) zuzyto ok 15% - GOSH tusz do rzęs pogrubiający, czarny, uzyty 4 razy(świeży) - MAYBELLINE cool effect, odświezający cień do powiek w kremie, kolor milky(lekko różowy)zużyto ok 15% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Avene Cleanance K , peeling Nivea Visage Young i ew. pozostale probki
![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za Avene i cień Maybelline??
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164377 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]()
może znalazłabyś coś u mnie za Avene?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
hej podoba mi sie tusz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.