|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() NIEAKTUALNE! Etro Resort wymienie na inny zapach
NIEAKTUALNE!!! Wymiana z Femme Fatal
Hej Dziewczyny, mam na wymiane wode perfumowaną Etro Resort, niszowka dostepna jedynie w perfumeriach Quality, fajny, niepowtarzalny, trwaly zapach. Pojemnosc pierwotna 150 ml!, ubytek ok. 5%. Mam do niej kartonik. Notes zapachu: Lime, Tangerine, Grapefruit, Carambola, Jasmine, Australina Magnolia, Musk, Sandalwood, Patchouli. Wymienie na inny zapach. Zapraszam! Edytowane przez beba75 Czas edycji: 2006-11-22 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Etro Resort wymienie na inny zapach
mozesz opisac, co to za zapach? czy jest to jakies dziwadlo, czy latwy i przyjemny zapach?
mam do wymiany 95/100ml eternity moment calvina kleina. moze bylabys zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Lalesiu, niestety nic dla siebie nie znalazlam. Resort nie jest dziwaczny, choc na pewno wyrozniajacy - ale to cecha niszowych klimatow, spokojnie nadaje sie do pracy i na codzien, okreslilabym go jako klasyczny zlamany nuta awangardy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Witaj, bebo
![]() Ja też byłabym wstępnie zainteresowana tym zapachem ![]() Na wymianę mogłabym zaproponować Ci ubiegłoroczną letnią edycję CK Eternity. Z tym, że odnosnie Resorta mam pytanie: na którejś stronce perfumiarskiej znalazłam info, że jedną z nut jest Pampelmousse. A ostatnio każdy letni zapach ma te nutę, w rezultacie wszystskie pachną - mam wrażenie - identycznie ![]() W tym roku nawet Dior i Guerlain wypuściły owocowe landrynki ![]() Czy ten Etro też jest taki landrynkowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Aniu, CK niestety nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Oj, tio tym bardziej szkoda, ze nie lubisz Eternity
![]() Poza nim nie mam niestety do zaproponowania niczego w chociażby zbliżonej do Resort'a pojemności ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.