|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szukam głównie perfum w 2020 - Styczeń
Szukam:
Perfumy (z wyjątkiem testerów i flakonów o maksymalne dostępnej pojemności): Royal Muska, Twilly d'Hermes, La Petite Robe Noire Good Girl, AoD Le Secret, Code edp i edt, Molecule 01, La Nuit Tresor Musc Diamant oraz wybrane miniaturki perfum W dalszej kolejności: * kremy i żele perfumowane z zestawów np. Good Girl itd. * stare i nowe złote pierścionki i kolczyki * Sally Hansen złota i srebrna odżywka do paznokci * Garnier żel do mycia twarzy seria Aktywny węgiel (każda ilość) * dezodoranty drogeryjne (Garnier, Dove, Nike) * peelingi, scruby do twarzy i ciała * bibułki matujące, białe kredki do paznokci * plastry depilacyjne, tylko świeże * tampony, płatki kosmetyczne * Elmex, Meridol, Lacalut, Sensodyne * L'Oreal Excellence nr 7 i 8 * podkład Toleriane Teint nr 2 i 4 * Planet SPA: peelingi, maseczki * maszynki damskie * Espresso * suplementy diety Mg, Fe, witaminy * przewodniki Widza i Życie (USA, Kanada, Włochy) W zamian oferuję to co na zdjęciach oraz za perfumy oddam perfumy: - LVEB Belle Artist, - Narciso Rodriguez edt, - BonBon V&R - BonBon Couture Intense - Giorgio Armani Because it's you i męskie Stronger with you - Code Cashmere, Code Absolu - Manifesto edp - Manifesto l'Elixir - Mon Paris Love - Guerlain Idylle - Lancome Tresor edp i inne Końcówki we flakonach za końcówki: Code edp, Euphoria Crystalline, Prada Infusion d'Iris, Royal Muska Dziękuję za uwagę i pozdrawiam ![]() Brak numerów: 9, 15, 22, 24, 26, 27, 28, 30, 32 Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2020-03-29 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam głównie perfum w 2020 - Styczeń
hej, mam na wydaniu LPRN EDP ale niewiele go.. około 10/50. Wersja limitowana z 2014 roku, ale zapach identyczny jak wersja podstawowa. napisz czy miałabys cos w podobnej ilosci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam ok. 15/35ml Guerlain Idylle Końcówka z Prada d'Iris i końcówka Amor Amor Elixir Passion (jutro sprawdzę ile zostało) i końcówka Lancome Poeme, ale te akurat są już wiekowe i raczej tylko jako olejek na nadgarstki Zdj. Prady https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1570960843 Pozostałe mam już w o wiele większych pojemnościach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Tak tak, zapomniałam dopisać zd nie mam aktualnie watku... to może idyllę? A tego poeme ile masz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Załączam zdjęcie Poeme, flakon wyjściowo ma 50ml i proszę o zdjęcie LPRN |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Hejo
![]() Chciałam zapytać o pojemności lveb oraz manifesto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Manifest 30ml nowe To tester z korkiem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.