|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik pasywno-agresywnej
Znajdziesz coś u mnie za paleta ORIFLAME16 odcieni cieni do powiek, 4 błyszczyki, puder i róż. Niektóre cienie nietknięte, inne maźnięte, błyszczyki wypróbowane dla koloru.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
cienie VOLLARE, fiolety, poczwórne
cienie ORIFLAME visions, z nowej serii, kolor Tarzan&Jane, zieleń połyskująca na złoto z delikatną żółcią rozświetlacz do powiek i policzków REVLON |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
ja bym była chętna na puder sypki Gosh
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety Anitko, nie znalazłam nic dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- cienie Celia, co prawda kod na opakowaniu wskazuje, że data minęła im pod koniec tamtego roku, ale są doskonałe i niedawno je kupiłam. W każdym razie polecam, w KWC mają dobre opinie i sąświetne i jak to cienie, jak najbardziej do użytku, ale dostałam taki sam kolor z burżujki więc te mi niepotrzebne. Kolor 93 - brudna śliwka- bordo, troszkę w czekoladę, satynowa. Zużycie niewielkie- lekkie wgłębienie. To by mnie ewentualnie interesowało. Pudru na prawdę jest niedużo, więc nie wiem czy taka wymiana byłaby korzystna (zwłaszcza jeśli chodzi o koszt przesyłki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Byłabym bardzo chętna na ten puder...właśnie ym sobie spróbowała i potrzebuję pudełko z sitkiem
![]() A powiedz mi ten błyszczyk revlon to jest w sztyfcie czy tubce? I jaką ma objętość? I jaki to kolor tej dwufazowej szminki MF, opisz proszę. Może coś byś jeszcze dobrała?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Revlon to nie błyszczyk, tylko rozświetlacz, jest w pudełeczku zamykanym na przeźroczystą klapkę. waga to 3 gramy. Nie był dużo używany, bo kolor nie dla mnie-jest miedzino-różowy, ładny, ale nie mój.
Szminka MAX FACTOR ma kolor taki cappucino jak dla mnie. Niestety nic więcej nie widzę dla siebie u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
pomyliło mi się...chodziło mi o ten rimmel
*błyszczyk do ust, powiek i policzków RIMMEL colour to go, kolor 203, jasny, opalizujący róż. Zuzycie niewielkie. o ten Acha...rozumiem,ze samego pudru szkoda Ci wysyłać? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jeszcze ewentualnie paleta oriflame. Tylko teraz Ty coś byś musiała dobrać
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic już nie dobiorę u Ciebie, prócz tego o czym wspomniałam. Jak napisałam, nie chce wymianek na siłę
![]() Paletkę Oriflame wymienię tylko na coś na prawdę super... Błyszczyk Rimmel jest na zdjęciu, to ten w kwadratowym pudełeczku. Jest to taki kremowy cień, ale na usta świetnie się nadaje, o czym producent pisze na nalepce. Objętość nie jest zaznaczona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
*lakier ORIFLAME, french manicure, kolor soft rose, opalizujący na różowo, raz użyty
wybrałabyś coś ode mnie:? - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - różne brokaty -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękitno-srebrzysty cień prasowany w sztyfcie (jak szminka, ale opakowany papierkiem)-taki walec; oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: StrawberryDelish(8), PaleRose(5), Capuccino (1), KnockoutPink(9), PlumFrost(10), Rose(7), BerryMauve(6) - 20 rudych kulek z brązujących Arabian Glow Avonu - jasnoniebieska perłowa kredka do oczu MissSporty nr 17 SKY, zostało 5,5 cm ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
rozumiem,że tuszu i pudru nie oddasz za ten cień, lakier i żel Avon? Proszę o szybką dezycję czy mam szansę na ten puder czy nie, bo jeśli mamy się dogadać to przesyłka musi być wysłana jutro raniutko bo potem wyjeżdżam
![]() ewentualnie puder i błyszczyk rimmel ale wtedy bez avonu (bo avon nie mój tylko koleżanki)
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
byłoby ok...tylko, że ten termin to troszkę do kitu bo akurat wyjeżdżam
![]() w takim razie wstępnie się tak umówmy, ale jak wymienisz te kosmetyki podczas mojej nieobecności to trudno. Nie blokuj ich. Jak wrócę to się odezwę,ok?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.