|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kwiecień - Perfumy+
Wymienię:
- Shalimar Initial Guerlain ok. 10/60ml - Idylle Guerlain 15/35ml - Code Cashmere 45/50ml - Code Absolu 29/30ml - Hot Couture edp Givenchy ok. 20/50ml - Bon Bon V&R ok. 30/50ml - Narciso Rodriguez edt poj. pocz. 50ml (zostało tyle ile na zdj.) - Emporio Armani Stronger with you 50ml i Because it's you 50ml Końcówki we flakonach: Code edp, Prada Infusion d'Iris, Royal Muska, Euphoria Crystalline (ok. 10/100ml) - w zamian za inne końcówki Szukam (flakony o poj. początkowej 30 i 50ml): - na chwilę obecną m.in. Chanel Chance eau Fraiche, Mon Guerlain Intense, Poison Girl edt, Twilly d'Hermes, Si edt - mleczka perfumowane np. Prada Candy, Light Blue, Noa, Good girl, Code - miniaturki perfum Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2020-04-26 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - Perfumy+
podoba mi się większość Twoich zapachów, czy coś dla siebie widzisz w moim wątku?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1274201 ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej, znalazłabyś coś u mnie za Manifesto edp i może Elixir?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pasuje mi taka wymiana, zaraz wstawię fotkę. S czy szukasz jeszcze Tresora Musc Diamant?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Aliena jest tak 29ml z 60. Płyn na boku jest tuż poniżej rurki. Mam do niego kartonik testerowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej byłabym zainteresowana Manifesto Elixir, ale podoba mi się też:
- Code Cashmere 45/50ml - Bon Bon V&R ok. 30/50ml - Narciso Rodriguez edt ok. 14/50ml a czy u mnie wpadło Ci w oko coś jeszcze? zerknij do linka z nowym wątkiem ![]() ![]() tutaj --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1274201
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
czyli wymianą za samą Evidence nie jesteś zainteresowana?
mam u siebie w wątku miniaturkę Micaleffa (widziałam że szukasz tej marki), z tym że jest to męski zapach ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Doczytałas że to wersja Couture? U Ciebie widzę kilka flaszek, zapachów nie znam więc musiałabym poczytać na fragrze. Chętnie wszystko wymienię prócz Valentino za nie szukam innych butow w podobnej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Za te perfume które wymieniłaś na pewno nie oddałabym szpilek chodziło mi bardziej o zapachy butikowe i to kilka butelek, buty kosztowały prawie 600 funtow.
Interesuja mnie zapachy które masz w wątku te spoza to nie dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
- Code Absolu 29/30ml
- Hot Couture edp Givenchy ok. 20/50ml - Bon Bon V&R ok. 30/50ml - Narciso Rodriguez edt ok. 14/50ml - GA Stronger with you i Because it's you ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej. U Ciebie podoba mi się Code Cashmere. Zajrzyj do mnie.
Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Zastanawiam się jeszcze nad Bonbon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Jestem na tak
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.