|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wrześniowa wymiana. Głównie perfumy. Zapraszam.
Witajcie Drogie Wizazanki 😊🌷
Jako kolekcjonerka perfum ten wątek będzie dotyczył zazwyczaj perfum. Wszystkie one pochodzą praktycznie ze stacjonarnych perfumerii. Ze względu na wykonywaną pracę często podróżuje, jeśli mam czas to chętnie oddaję się w poszukiwaniu okazji. Wątek będę uzupełniać 😁 Zawsze odpisuje, proszę wziąć jednak pod uwagę, że dużo pracuje. Proszę nie umawiać się ze mną na wymianę jeśli do końca nie jesteś zdecydowana, po wymianie danych osobowych trochę nie w porządku jest wycofanie. Wysyłka do ustalenia. Moje stare konto do którego nie mam dostępu, a które było moim pierwszym to Serafina. Może któraś z Was mnie kojarzy. Zaczynamy😊 Perfumy : Miss Dior edt - ubytek na foto, ściemniał bo mam go bardzo długi czas, moc powalająca nadal 😁 Dior Diorissimo edt- ubytek na foto, kartonika już nie mam. Kolorówka : Chanel błyszczyk z pigmentem, użyty 2 razy. Resztę dorzucę później. Czego szukam? Innych perfum np. zawsze Jadore edp, ale jestem otwarta na inne propozycje. Uściski Dziewczyny 🌷 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: Wrześniowa wymiana. Głównie perfumy. Zapraszam.
hej
![]() Tylko chcialabym wtedy zobaczyc inne propozycje niz te z watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniowa wymiana. Głównie perfumy. Zapraszam.
Witam. Może coś u mnie za któreś perfumki?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.