|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Czym karmisz swojego kota? | |||
Sucha karma |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 40,00% |
Mokra kama |
3 | 60,00% |
Jedzenie z puszki |
0 | 0% |
Resztki z obiadu |
0 | 0% |
Robię mu sam/a |
0 | 0% |
Inne |
0 | 0% |
Głosujący: 5. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dyskusja na temat kocich karm, czym karmicie, sucha, mokra karma - WĄTEK ZBIORCZY v.2
Siema, jest to 2. część wątku pt: ,,Dyskusja na temat kocich karm, czym karmicie, sucha, mokra karma - WĄTEK ZBIORCZY". LINK:
>>> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=155835 <<< Porzedni wątek został już dawno zamknięty, a ja chciałbym trochę o tym popisać, gdyż może i nie jestem jakimś koksem w temacie karm dla kotów, ale jednak trochę już o tym czytałem, i mam odrobinę doświadczenia w tej sprawie. Może i Wy mnie trochę nauczycie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MeowPL Czas edycji: 2020-10-27 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dyskusja na temat kocich karm, czym karmicie, sucha, mokra karma - WĄTEK ZBIORC
Pamiętacie stary skład whiskasa, kitiketa, itd.? Kiedys byl gowniany, ale teraz jest nawet spoczko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Moim zdaniem jest to NAJLEPSZA karma dla kota: Power of nature. POLECAM ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Jeszcze jedno, tym razem smiesznego ![]() ![]() ![]() Kiedy mialem 3 lata, przyjechal do mnie moj brat cioteczny. Przywiozl skladniki na pizze. Po jakims czasie zaczal ja robic. Kiedy juz zrobil, zaniosl ja na parapet na dworze. Do dzis do konca nie wiem, czemu ja tam zaniosl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZAJADA SIE PIZZA!!! ![]() Zjadl nawet spora czesc tej pizzy. Wolam brata ciotecznego, idzie. Patrzy. A TAM... Kot! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reszte zjedlismy my. Ta historia do dzis mnie rozsmiesza ![]() ![]() Edytowane przez MeowPL Czas edycji: 2020-11-04 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dyskusja na temat kocich karm, czym karmicie, sucha, mokra karma - WĄTEK ZBIORC
![]() Edytowane przez MeowPL Czas edycji: 2020-11-04 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez MeowPL Czas edycji: 2020-11-13 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.