![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sephora, Pryzma brązowa - wymienię
Czy można tego używać jako cieni? Jesli tak, zajrzyj do mnie.
pozdrawiam ![]() To świetnie, to tym bardziej zerknij ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127807 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej, zajrzyj do mnie, ponownie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129126 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej można - jako cieni, jako różu, odcieni ciemniejszych jako brązera, a przede wszystkim jako rozświetlacza.
Jeśli pozwolisz, zajrzę do Ciebie za chwileczkę, właśnie zaczynam porządki na Wizażystce ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ptiszonku - niestety nic u Ciebie nie znalazłam
![]() ![]() Bisskit - niestety, również nic ![]() Pozdrawiam Was gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zajrzyj do mnie
![]() Bardzo mi zależy na pryzmach, bo nie mam w moim mieście możliwości ich zakupu ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121212 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116321 Mam jeszcze Szminkę w gąbce Bourjois ciemny brąz z błyszczykiem przezroczystym i szminkę z błyszczykiem Rimmel nr. 90 Hold On i mogę czegoś poszukać tylko powiedz czego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zakupoholiczko - wymiana na ubrania w ogóle mnie nie interesuje, a wśród kosmetyków nie znalazłam nic dla siebie. Jeśli miałabym coś wyszczególnić to przygarnęłabym średniopółkowe cienie czarno-grafitowe, opalizujące, bądź w kolorze oberżyny.
Jeśli bardzo Ci zależy na tych pryzmach, to jak wspomniałam w pierwszym poście, w grę wchodzi również wymiana na książki ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam cienie APC nr. 13 Cienie sypki Bell świetlisty pył nr 7 Cienie Bourjois w moim wąteczku, ale pewnie je widziałaś ![]() szmineczki Gemey kolor Silver Plum, Raspberry Sorbet Czy coś cię interesuje?? Ewentualnie jeszcze przejrzę kosmetyki może coś jeszcze znajdę ![]() Aha książek nie mam niestety, bo są u rodziców gdzieś w mieszkaniu, a narazie się nie zapowiada, żebym miała jechać, bo ciągle pracuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, ale kosmetyki niskopółkowe używam bardzo rzadko, dlatego zmuszona jestem Ci odmówić. Interesują mnie kosmetyki ArtDeco, Pupa, IsaDora, Revlon itp. Z cieni z góry odpadają wszelkie brązy, beże, zielenie, róże oraz pastelowe niebieskości. Chętnie przygarnę jakiś chłodny rozświetlacz, albo emulsję Skinlights. Pomadek i błyszczyków mam już teraz nadmiar, więc za dodatkowe podziękuję. Podobnie rzecz ma się z lakierami do paznokci. Ale... mogą być np. jeszcze kredki do powiek - najlepiej IsaDora lub ArtDeco - byle nie czarne, brązowe i niebieskie.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tusz niebieski IsaDora, kredkę do oczu Rimmel jasna zieleń i ciemna zieleń no i już sama nie wiem co ci zaproponować ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście, że rozumiem ![]() ![]() Dziękuję za najszczersze chęci i także życzę słodkich snów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zerknij do mojego watku
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Aga - przykro mi, nic
![]() Marsi - z takich popularniejszych pisarzy to np.: * Borys Akunin * Małgorzata Musierowicz (brakuje mi parę pozycji z Jeżycjady ![]() * John Irving * Michel Houellebecq * Robert van Gulik * Paulo Coelho * Bret Easton Ellis * Henning Mankell * Ellis Peters * Aleksandra Marinina * Jodi Picoult * Mary Higgins Clark * Michael Connelly * Agatha Christie * Ian Rankin * Marek Krajewski Ale tak naprawdę wielu rzeczy szukam, wspomniani powyżej to jedna tysięczna tego, co mam na liście must-have ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tych akurat nie mam
![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wyd Świat Ksiazki Nie mow nikomu w twardej oprawie stan bdb a druga w miekkiej w stanie db+ ale dopiero jutro moge wkleic fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
mam poczwórne cienie Isa Dora - nr 37
aha - no i to, co w wątku ![]()
pozdr. Ania Edytowane przez An Czas edycji: 2006-07-10 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
An - a czy dysponujesz może ich zdjęciem? Jaki stopień zużycia, jaka data ważności? Sama z Quartetów od dawien dawna używam 28mki - Pearly Minerals, więc jeżeli kolory z Twojej 37mki nie byłyby pokrewne to może bym się zdecydowała
![]() Jednak zanim podejmę decyzję, muszę zakończyć ' negocjacje' ![]() ![]() Pozdrawiam i czekam na info! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
stopień zużycia jest niewielki, kilka razy użyte, a pewnie wiesz,że te cienie sa b. wydajne, zdjęcia nie mam, może mogłabyś sprawdzić na E-stylu? jeśli trzeba będzie, to zrobię fotkę
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
wklejam zdjecia, sa troszkie kiepskie bo robione tel wyszly lekko zielonawe
![]() ale jak chcesz to postaram sie jeszcze raz druga fotka to pierwsza strona,ktora dyskwalifikuje ksiazke do oceny db+ a nie bdb bo pierwsza jest w idealnym stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wklejam zdjecia, sa troszkie kiepskie bo robione tel wyszly lekko zielonawe
![]() ale jak chcesz to postaram sie jeszcze raz druga fotka to pierwsza strona,ktora dyskwalifikuje ksiazke do oceny db+ a nie bdb bo pierwsza jest w idealnym stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.