|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Versace, Diesel, BECCA, Bandi, naturalny make up, Karl Lagerfeld - kwiecień
Jestem nowa, więc tak - wyślę pierwsza
![]() Nie posiadam już kartoników. Bez problemu wykonam dodatkowe zdjęcia. 1) Versace Crystal Noir EDT ok. 8/30ml, dobre na testy - pochodzenie Douglas. 2) Diesel Loverdose Red EDP ok.25/30ml - pochodzenie drogeria internetowa. Trwały skubaniec, dla mnie za słodki i mnie męczy �� 3) Karl Lagerfeld Fleur D'Orchidée EDT ok. 90/100ml - pochodzenie drogeria Hebe 4). Jesus Del Pozo Halloween EDT, 25/50ml, pochodzenie Hebe, lekko zmieniły kolor, zapach i trwałość bez zmian. 5). BOHO naturalny podkład, min. 25/30ml, kolor 01 6). Bandi C-Active Care maska gommage z aktywną witaminą c, otwarta dosłownie wczoraj (31.03.21), moja tłusta cera się z nią nie polubiła. Myślę, że dla cery normalnej/suchej/zmęczonej będzie sztosem. 7). Becca Apres Ski Glow Face Palette, zużycie niewielkie Edytowane przez RunBehind Czas edycji: 2021-04-13 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Versace, Diesel, BECCA, Bandi, naturalny make up, Karl Lagerfeld - kwiecień
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.