|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() W październiku Takie tam cuda, które u mnie zalegają
Witam,
oddam wszystko najlepiej jednym rzutem, za odlewki bądź coś co mi się przyda, wszystko jest kupione w odstępie 3 miesięcy, jedynie serum dermedic straciło ważność na początku września, jednak otwarte było całkiem niedawno, to już któreś z kolei (jestem chomikiem kosmetycznym jak już coś mi podpasuje) i zapach jak i struktura bez zmian. Kilka informacji: jestem osobą z mega problematyczna cerą, więc kosmetyki kupuje i metoda prób i błędów dopasowuje do siebie, mam tego naprawdę sporo dlatego zrobiłam eksmisję tego czego nie używam bądź użyłam kilka razy i się nie sprawdziło. Pipetami od serum nie dotykam twarzy tylko nalewane były na dłoń po czym wsmarowane w twarz, kremy też były nabierane szpatułkami, które były odkażane przed każdym użyciem ( wiem, ciężko w to uwierzyć, ale ja nie chciałam mojej problematycznej buzi dodawać niepotrzebnych bakterii) Może po krótce: Balsamy: Maui Volcanic Ash użyty kilka razy Maui Shea Butter użyty raz na ręce Onlybio brązujący malsam dk twarzy i ciala Derminka insomnia micelar użyty kilka razy Yasumi tonik w sprayu odświeżająco normalizujący Dermedic serum hydrain 3 hialuro jak wspomniałam wyżej po dacie ale nadal spoko, Zużycie minimalne bo mi się rozlało... Miya beauty lab serum z prebiotykami zostało tak z 60% Melo ultranawizajace serum z kwasem mlekowym i hialuronowym użyte dosłownie 3x Melo peeling enzymatyczny w proszku użyty 1x zostało niby na 3 aplikacje Yves Rocher hydra vegetal gel cream zostało z 40% Dermedic hydrain hialuro 3 gel cream raz uzyty Iossi naffi krem nawilżający zostało z 1/5 Nivea care Fresh hydro gel użyłam kilka razy Perfecta serum fenomen c 10% The ordinary AHA30 i BHA2 zostało 1/4 The ordinary argireline solution 10% zostało 1/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W październiku Takie tam cuda, które u mnie zalegają
Coś u mnie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A Ty masz klasyczną Euphorię jeszcze na wydanie? Ale taki ogromniasty flakon, a ja nic nie mam w tej pojemności
![]() Valentiny mam już tylko 2 miniaturki, ale wszystko reszta jest. Ale Lveb florale mam więcej 10 ml a nie 5 ml. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2021-10-19 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A to za moje rzeczy to co byś mogła oddać? Czy bardziej zależy Ci na hurtowym pozbyciu się kosmetyków?
Ja chętnie mogę podesłać pusty atomek na odlewkę, tęsknię za Euphorią. Ewentualnie gdybyś rozważała oddanie całej flaszki to mogłabym przemyśleć oddanie flaszki lveb florale jest ok 40 ml we flakonie 100 ml. Cenowo byłoby podobnie tylko nie wiem czy taki rozkład mililitrów by Cię zadowolił. Pisz jak coś, wszystko jest do obgadania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2021-10-20 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.