|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora, Chanel i Clinique.
Zajrzyj do mnie
![]() Poza watkiem mam cienie TBS Shimmer Cubes w odcieniach Imperial Purple,Dusted Silver,Argyle Pink,Rich Bronze-zrobilabym pozniej fotke. A mozesz napisac jaka tonacja jest podkladu?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej ja mam na wymianke podkład revlonu z kompleksem soft flex kolorek sand beige uzyty 4 razy. Mam tez 2 cienie do oczu trójkolorowe: jeden: brazowy ciemno, brazowo jasny i taki biało kremowy sensique, a drugi w kolorach bordowych
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10074 http://www.wizaz.pl/forum/forumdispl...e=2&order=desc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam kasetke Estee Lauder do miakijazu tak zwanych "przydymionych oczu" 4 cienie, jasny, ciemny bez, braz oraz grafit , w tym dwa mozna uzywac rowniez do kresek oraz brwi, zuzycie znikome. (przy czym kasetke jest podniszczona, co wogole nei ma nic wspolnego ze stanem cieni, sama kasetka tylko jest po prostu poscierana)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam fotki kilku cieni jakie moglabym wydac
![]() Cienie z TBS dosc dobrze oddaja rzeczywisty kolor,ubytek niewielki i bardzo wydajne;MAC jest nowy i nie uzywany Dove-Feather veluxe pelnowymiarowy 1.35g matowy chlodny odcien fioletu; Inglot Intega troche uzywane,tester Maybelline kolor sliwki nowy,ArtDeco 43 ubytek z niewielkim wglebieniem.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hexxana jakie to sa cienie te poczworne, perlowe, brokatowe ? TBS szczerze nic mi nie mowi ta nazwa ... ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
The Body Shop
![]() a powiedz mi czy probowalas uzywac moze tego podkladu na filtry? i czy sklad jest ten sam,ktory widnieje na KWC,masz mozliwosc sprawdzenia? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1688 Czemu sie go pozbywasz jezeli mozna wiedziec? ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Aaa TBS
![]() Nie uzywalam go na filtry, sklad jest ten sam co w KW. Czemu sie go pozbywam ? Bo lezy w szufladzie i sie kurzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cienie sa polyskujace,maja w sobie takie drobinki ale absolutnie nie jest to brokat
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mmm te cienie by mi odpowiadaly.
Widze jeszcze u Ciebie kulki brazujace, jakie one sa ? Bardzo ciemne ? Z drobinkami czy matowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kulki nie sa matowe,tez delikatnie opalizuja i polyskuja.Odcien...mmmm dla mnie kazdy brazer jest za ciemny,mam jasna karnacje choc do typowych bladolicych nie naleze i mysle ze gdyby byly o ton jasniejsze to nie pozbywalabym sie ich poniewaz uzywalam ich jedynie w formie rozu.
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli rozwazalabys wymiane tylko tego, zajrzyj do mojego watku, moze cos znajdziesz? link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.