|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię w grudniu
hej
interesuje mnie : Juicy couture viva la juicy edp, Ok. 20/30 ml zerknij do mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post89035738 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hejka, tak na szybko to zainteresowały mnie pędzle, olejek do włosów, kokos yr i juicy. Nie wiem, z czym ci się jest ciężko rozstać i jak to ułożyć cenowo.
Dla mnie na pierwszym miejscu jest olejek, to zużyję na bank ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mini chloe by mi pasiło, balsam też, o ile go podlinkujesz, żebym sprawdziła, co to jest dokładnie. W jakiej pojemności masz tą mgiełkę i balsam?
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Mogę się rozdrobnić na rzeczy, które na bank zużyję, czyli fajne kremy do twarzy, rąk, balsamy, żele pod prysznic i pewnie jeszcze coś, o czym nie wiem ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
O, myślałam że te vs to nowe, bo chciałam schować do zapasów
![]() W takim razie ta pielęgnacja odpada, wolałabym nieużywane. Z używek to co najwyżej zapachy mogłabym chwycić. To nie wiem, co robimy, planujesz jakieś dokładki?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Taka była przerwa, myślałam, że zrezygnowałaś z wymianki
![]() I w międzyczasie kupiłam serum w olejku do włosów ![]() Słuchaj, pasuje mi chloe i pędzel. Aktualnie nic z wątku nie dobiorę, ani z tamtych rzeczy. Nie wiem, masz może jakieś perfumy w niewielkiej ilości, które by mi pod pasiły?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Martuniu, z tych zapachów to może Born in Roma albo tf by mi podpasowal, ale aż na tyle odlewek nie chciałabym rozdrabniać pudru. Może planujesz jakieś dokładki niedługo?
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad szminką TF, serum innisfree i bielendy, mogłabym przygarnąć jeszcze ten płyn kneipp. Co proponujesz?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.