|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ranking TOP5 pomadek ochronnych Nivea
Cześć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ranking TOP5 pomadek ochronnych Nivea
1. Wersja Overnight Care Lip Balm (taka w fioletowym opakowaniu, z lawendą, przeznaczona na noc, ale używałam jej normalnie) - lubiłam ją za to, że była miękka, miła i taka lepszej jakości niż typowe pomadki Nivea, które pamiętam sprzed kilku lat. Czuć, że ma masło shea, a nie jakieś badziewne dodatki. No i ja osobiście kocham lawendę, a ona ma taki delikatny, lawendowy zapach
![]() 2. Wersja Hydro Care (taka w błękitnym opakowaniu) - tu muszę przyznać, że sama nie wiem, za co dokładnie ją lubię. Chyba za połączenie ładnego smaku i zapachu, taką ogólną łagodność i dobre działanie. Ps. Jak coś, to inne pomadki Nivea moim zdaniem też są spoko. Wydaje mi się, że niedawno zmieniły formułę i ja osobiście naprawdę czuję różnicę na plus. Ale te wyżej kupowałam wiele razy i sprawdzałam je w różnych warunkach (nawet jeżdżąc zimą na rowerze), i jednak mają w sobie "to coś", moim zdaniem są niezawodne. Edytowane przez TheSunTheMoonTheStars Czas edycji: 2024-11-05 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ranking TOP5 pomadek ochronnych Nivea
Dzięki za odpowiedź.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.