Więcej informacj oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz pod pod adresem: FAQ rozłączenie
Mamy nadzieję, że okażą się pomocne.
Informacja o rozdzieleniu kont została wysłana na email, przypisany do konta, jeśli jej nie dostałyście, możliwe, że wpadła do Spamu - prosimy, sprawdźcie także folder Spam w swoim programie pocztowym.
ModaForum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.
Witam serdecznie, od jakiegoś czasu jestem w posiadaniu torebki Chanel Classic Double Flap Bag, została ona przywieziona z Wielkiej Brytanii, moja przyjaciółka przywiozła ją, dostała w prezencie od byłego chłopaka i z tego co wiem, nie chciała mieć z nim nic wspólnego, nawet tą torebkę miała w nosie, że tak powiem. Zostawiła u mnie kilka lat temu, zerwała kontakty. Odkopałem ją niedawno i zastanawiam się czy jest to oryginał? Wszystko na to wskazuje... no i kolejne pytanie, gdzie mogę tę torebkę sprzedać? Widzę, że jest warta sporo kasy, więc zamiast ją wyrzucić mogę spróbować się pozbyć w inny sposób
Jedyna (pewnie spora) wada to zerwany rzemyk w jednym miejscu, natomiast reszta jak nówka, bez zarzutu (posiada również widoczny numer seryjny).
Może ktoś podpowie co mógłbym z takim fantem zrobić?
Z Góry dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi również