![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ciuszki- dużo bluzeczek na lato
Na 3i 4 stronie dokładeczek kilka
Witam Jestem nowa na forum i to mój piewszy wątek w targowisku.Mam trochę ciuszków które zalegają mi i chetnie je wymienie ![]() ![]() Szukam: 1. Spódniczek krótkich biodrówek jak rónież eleganckich ale z odrobina fantazji 2. Spodni z dziurami, dżetami , imitacje skóry najlepiej biodrówki 3. Torebeczki eleganckie i fantazyjne 4. Gorsecików 5. Sukienek 6. Okularkow duzych Oferuje: 1. Bluzeczka firmy clock house pomarańczowa w czarne paseczki, rozmiar na metce M, ale raczej jest to s.Bluzka się rozciąga.Odsłania troszkę brzuszka.Materiał dziwny-taka jakby wełna, choć wcale nie jest w niej ciepło latem ![]() 2.Bluzka bladoróżowa firmy porte a porte, rozmiar na metce L, ale bardzo zawyżone, raczej jest to S 3.bluzka w kwiatuszki firmy Orsay roziar S raczej 4.Bluzka firmy Clock house pomaranczowa, lejąca, materiał błyszczacy, rozmiar S 5. Bluzka sportowa biało czarna, krzyzowana z tyłu, rozmiar S/M, ale jak ktoś chce miec ja obcisła to raczej M/L 6.Bluzka zielona w białe paski rozmiar S, odsłania trochę brzuszek 7. Przezroczysta czerwona w kwiaty, rozmiar 40 8. Niebieska bluzka z kołnierzykiem, rozmiar L, ale to raczej S/M, odsłania brzuszek 9. Niebieska elegancka bluzka w rozmiare M z kołnierzykiem Edytowane przez shantala Czas edycji: 2006-05-25 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki- dużo bluzeczek na lato
i kolejne
1. Jeansowa Kurteczka przywieziona z Niemiec rozmiar S, założona 3 razy- oddam za cos fajnego Leci do Aisha 88 2. Złota bluzeczka w kwadraty rozmiar S 3. Złota bluzeczka przeszywana złotą nitka z kr.otkim rękawem rozmiar S 4. Sukienka w kwiatki rozmiar M 5. Sukienka do gry w Tenisa i nie tylko rozmiar S/Xs Edytowane przez shantala Czas edycji: 2006-05-10 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie jeansowa kurteczka, zapraszam do mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
i dalej
![]() 1. Pomarańczowa bluzia z napisem Love is all, roz S 2. Zielony golf i dzirami z przodu, rozmiar XS/S, golf jest ciut popruty przy szyji, poprostu nie wchodzę przez głowę ![]() 3. Zielona bluzka z malunkiem kobiety roz S firmy O-xfort, zalonona jakies 3 razy 4, Szara spodnica z kwiatuszkami, roz S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wisienka1000
narazie nic nie wpadło mi w oko, ale możesz podac wymiary jeansów tych z dziurami z tyłu moze się poztywnie namyśle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jeansowa kurteczka.
zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
to moze jescze coś ?
a czego szukasz? może akurat znajdę u siebie ![]() jakie wymiary ma ta kurteczka? chodzi mi o szerokośc w biscie , pasie , na dole, dł rękawa i szer. w ramionach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
wymiary kurtki
długośc 55 długość rekawów 53 w biuście 44 w pasie 38 od pachy do dołu 33 Dokładnie nie wim czego szukam.Lubie rzczy które rzucają sie w oczy i odsłaniają dużo(spodenki, spoódnice, krótkie sukienki, duże dekolty, swiecace rzeczy itp.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
1.Pierścionek- Srebro próba 925
Wielkość przedniej cześci pierścionka-1,5*1,5 11 małych cyrkoni dookoła po dwa serduszka z boku pierścionka z prawej i lewej strony, przy łaczeniu 4 Cyrkonie syntetyczne koloru fioletowego (wielkość 1 cm *1 cm) Rozmiar jubilerski 12 -wymienie na cos naprawde wyjatkowego 2.Bluzka czerwona z napisem z przodu i z tyłu, zakładana na szyje, plecy z tyłu odsłniete do połowy,brzuszek odsłoniety, nowa nie noszona, rozmiar S 3.Bluzka pomarańczowa firmy Moda Piu z zamkiem, nowa, nie noszona, napis z przodu otoczony srebrnym brokatem, rozmar M 4. Bluzka do jeansów, brązowo-biała z 2 paskami, rozmiar S 5.Bluzka w kwiatuszki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
heyka podobaja mi sie u ciebie te bluzeczki
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1147038640 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1147064955 moze znajdziesz cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za pomarańczową bluzeczke? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1147039473 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spodobała mi sie ta zielona o którą tyle szumu na twojim wątku, ale nie wiem czy jeszcze jest, albo czy nie jest zarezerwowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() czy za ta bluzeczke znajdziesz cos u mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1147064955 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za kurteczke jeansową??
![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Spodobał mi się Twój pierścioneczek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1147065010 znajdziesz cos za niego? zapraszam serdecznie ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
cinkapooh
z pierscionkiem to bedzie ciezka sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.