|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowa MaxMara Le parfum
W nowej ksiazeczce Sephory jest zdjecie tych perfum, niestety opis jest kiepskawy, a w internecie nic nie znalazlam. Milosniczka perfum MM nie jestem, ale bardzo spodobal mi sie flakon i licze na to, ze kryje w sobie ladny zapach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowa MaxMara Le parfum
Ropuszko znalazłam kilka opisów do poczytania, zapach zapowiada się ciekawie.
![]() http://www.fragrantica.com/news/Max-...arfum-147.html http://nowsmellthis.blogharbor.com/b...4/3352890.html http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...707&w=71984261 - dłuższy opis Podobno już jest w Sephorze, czy któraś z Was może podzielic się swoimi wrażeniami? ![]() Edytowane przez lavenderfay Czas edycji: 2008-02-19 o 11:37 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Wąchałam je dzisiaj! są cudne: słodkie -ale nie za słodkie i seksowne! Teraz chodze z tym..no wiecie czym..papierkiem z sephory i wącham! Musze kupić te perfumki! naprawde warto!
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
S. Sssss. SSSSS.
|
zupelnie mi sie zapach nie podoba. zresztą już oceniłam w kwc wiec nie bede sie powtarzac... a flakon cudny!!!
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie otrzymalam probke nowej Max Mary, Od razu psiknelam na skore i... Poczatek nizbyt interesujacy. Cos jakby alkohol, ktory nie moze zostac wywietrzony. Potem sa przyprawy, jakas suchosc, podszyta czyms kwasnym i zepsutym. To maja byc perfumy? Nie potrafie dostrzec w nich nic kobiecego, ladnego... Jest w bazie pizmo, ale tez ostre, jakby nieswieze... Hmmm... dam druga szanse tm perfumom, moze nawet przetestuej globalnie, ale cos mi sie zdaje, ze pierwszy zapach MM byl najlepszy. Tyle, ze dawno go nie wachalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ja MM edp bardzo lubię ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A teraz aktualnie jest promocja na MM w Marionnaud. Przy ich zakupie otrzymuje się 75 ml żelu pod prysznic gratis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Testowałam ją w ostatnio w Douglasie. Taka jest, że zupełnie o niej zapomniałam po wyjściu stamtąd.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Testowałam jakiś czas temu i też kojarzę jakąś suchość i piżmo, pamiętam też swoje zdziwienie - to mają być perfumy ? Dziwny zapach, chociaż może jest w tym szaleństwie jakaś metoda...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
kurcze.......a mnie się baaaaaaaardzo podobają, fakt, ze chyba bardziej na papierku niz na skórze........wyczuwam świeze kwiaty z pizmowym tłem, pieprz, który uwielbiam, niestety na skórze są słabo wyczuwalne i bardzo przy skórze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Posiadam ją już jakiś czas, zapach jak dla mnie idealny! Ale dlaczego aż tak nietrwały?! Zastanawiam się, czy znalazłby się identyczny zapach z innej firmy ... <??> Coby był trwalszy. Cały czas szukam...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
ZuOLu, ja tez kocham MM LP ale niestety, w swoich poszukiwaniach zapachowych nigdy nie natknelam sie na zaden zapach podobny- tyle ze trwalszy. Najblizej opisu jest zdecydowanie Stella In Two, ale to jednak nei to samo.
Z drugiej strony, ja az tak nie narzekam na trwalosc Le Parfum- za to zaluje ze nie maja wiekszego ogona. Chcialabym, zeby caly swiat wiedzial ze nimi pachné. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Aha, to ja jutro biegnę do perfumerii luknąć Stellę No fakt, mogłaby mieć większy ogon! Pozdrawiam ciepło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ZuOlu- daj znac czy Stella sie sprawdzila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.