|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Moje pierwsze kolczykowe próby :)
Jak wam się, dziewczyny, podobają?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje pierwsze kolczykowe próby :)
sliczne sa a szczegolnie 3 takie rozowawe
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie
Udany debiut! Fajny pomysl z kolczykami zawieszonymi na kieliszku - duzo lepiej sie prezentuja niz te plaskolezace |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
rany, wygaldaja profesjonalnie!!!! Jeszcze chwila a w koncu sama zaczne robic, ale tak ladnych nie zrobie nigdy.
eh, bardzo mi sie podobaja!!!
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za komentarze i komplementa.
![]() Czarownico, mowisz ze na kieliszku lepiej? Bo ja sie glowilam wlasnie ktore z tych fotek sa korzystniejsze. Bede zatem nadal z kieliszkiem kombinowac. ![]() Buzia! |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
zdecydowanie na kieliszku najlepiej, swiatlo przez nie przeswituje
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładne
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Kolczyki są przepiękne!!! Aż mi się nie chce wierzyć, że to twoje debiutanckie "arcydziełka".
Ale ja właściwie mam jedno pytanko, gdzie można zakupić klej jubilerski Czy coś takiego można w ogóle gdzieś kupić?? |
|
|
|
|
#11 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#12 |
|
调解人
|
Pralinko, to wygląda na misterna robotę!
Sama ostatnio stworzylam kilka par kolczykow, ale kompletnie nie umiem dojsc do porozumienia z tym cieniutkim drucikiem, który bez przerwy wymyka mi sie z rak i nie wiąże tak, jakbym tego chciała. Proszę, zdradź swój sekret! Bardzo mi się podobaja te pierwsze- nie wiem jak ty to zrobilas
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Mearielku, ja bym zdradzila Ci wszelkie sekrety moje
tylko... nie bardzo takie mam. Przynajmniej w kwestii kolczykowej. Biore ten drucik i tak zwyczajnie owijam... Moze kluczowa jest dlugosc tego drucika? Ja na przyklad lubie aby nie byl on krotki, lecz taki z zapasem, wtedy sie wygodniej nim manewruje, owijanie jest latwiejsze, jest za co zlapac. A kiedy nam sie swoimi dzielami pochwalisz?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Nie masz za co Pralinko dziękować, masz talent i to widać odrazu!!
A co do kleju to o kropelce nawet nie pomyślałam, ale łoś ze mnie Pozdrawiam |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
jak na pierwsze kolczykowe próby to są one wprost rewelacyjne.strasznie podobaja mi się te drugie
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Zakorzenienie
|
Świetny kolczykowy debiut
. Przez wizaz wciągam się w robienie biżuterii, najbardziej lubię właśńie kolczyki, tlyko jeszcze musze jak najszybciej pobiec do kosmetyczki uszy przekłuć i bedę szaleć . Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
śliczniusie!!! najładniejsze moim zdaniem te pierwsze!!!
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Co do kleju to czytałam na qnszcie, że kropelka wystarczy np. do przyklejenia małych kamyków -> http://www.qnszt.pl/catalog/6/23.html[/QUOTE]
Dzięki za info
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
to jeszcze 2 nowe modele dorzucę - najnowsza produkcja, swiezo z tasmy montazowej
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie mi się podobają, ale dwie najnowsze prace chyba najbardziej. Bardzo ciekawe i pomysłowe. Takie nie oklepane
.
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Naprawde są prześliczne te kolczyki i to misterne owinięcie drucikiem. Masz talent i nowatorskie pomysły.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne. Najbardziej mi sie podobają te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1128546444
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
piękny debiucik jestem pod ogromnym wrażeniem dla mnie bomba
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

stylizacja pazurków to moja pasja