|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kilka dowcipów :D
Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek... Bez dwóch
zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał,że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek jest niezły, ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "Szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest za***isty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka - kaloryfer, wysportowany. Facet w szafie myśli: "Ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super - trendy bokserki, a tu penis - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja pie.....! Ale wstyd przed Ryśkiem Lot Lufthansy Frankfurt-Sidney, późny wieczór. W samolocie, obok siebie siedzi dwóch gejów. Jeden odzywa się: - Wiesz, taką mam chęć na ciebie, że chyba się nie powstrzymam... - No co ty, przecież tu kupa ludzi siedzi... - Ale wszyscy śpią, sam zresztą zobacz - mówi, podnosi się z miejsca i głośno pyta: - Czy mógłbym prosić kogoś o długopis ? Odpowiada mu cisza. Pyta więc znowu, głośniej - znowu cisza... Tak więc padają sobie w ramiona i trwa ostry sex... Dwie godziny później korytarzem przechodzi stewardessa. Nagle na jednym z siedzeń dostrzega pasażera, który "zahaftował" sobie całe ubranie i po półtora metra przestrzeni dookoła siebie. Pyta z wyrzutem: - Nie mógł mnie pan wezwać i poprosić o torebki albo jakieś tabletki ? - A jak pierd***ę taką pomoc... Jak tu jeden wcześniej prosił o długopis to go w d**ę zerżnęli... Spaceruje dziadek z wnuczką. Wnuczka patrzy a tam pieski miłością się zajmują i pyta - Dziadek, a czym oni się zajmują ? - No, rozumiesz wnusiu, jedna psina złamała nóżkę, a druga taka dobra i uczynna wzięła ją na plecy i ciągnie do domu! Wnuczka patrzy, patrzy i mówi: - Dziadek, czyli dobrych i uczynnych zawsze w duupę jeebią, tak? - Panie konduktorze, proszę mnie obudzić przed stacją Iwonicz. - Wasz przystanek? - Nie, chcę popatrzeć, jak mój sąsiad prześpi swoją stację. Młody oficer tuż po ukończeniu szkoły morskiej zaciągnął się na statek. Po miesiącu pływania idzie do kapitana i rumieniąc się pyta: - Panie kapitanie, ja chciałby się zapytać, jak wy tu sobie radę dajecie bez kobiet? - No jakoś sobie radzimy… Cierpimy! Ale jak już naprawdę ochota taka, że w żaden sposób nie idzie wytrzymać wtedy ruch*my bosmana! - Bosmana??? A, na przykład ja tez mogę? - No pewnie… - I nikt o tym się nie dowie? - No oprócz pana, bosmana i dwóch majtków to nikt… - Dwóch majtków? A oni do czego? - Do trzymania bosmana… Baaaardzooooooo tego nie lubi…. - Cześć Rysiek. Wiesz co, nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził. - Jak to, coś się stało? - No nie, po prostu nie przychodź. - Ale co się stało, do cholery? - Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam 150 złotych. - Chyba nie myślisz, że to ja? - No nie, pieniądze się znalazły, ale wiesz, niesmak pozostał. Siedzi jeż w rowie i je śniadanie. Podchodzi do niego niedźwiedź i pyta: - Co jesz? Na to mu jeż: - Co, niedźwiedź? Zniecierpliwiony niedźwiedź: - Co jesz, jeżyku? Na to jeż: - Co niedźwiedź, misiu? Idzie mrówka przez sad. Przechodzi pod jabłonią i nagle spada na nią jabłko. Po chwili mrówce udaje się wyczołgać spod jabłka, podnosi głowę do góry i krzyczy: w samo oko, ****a, w samo oko! - Kochanie, co sądzisz o seksie analnym? - Jak dla mnie ok. - Już się bałem, że będziesz miała coś przeciwko... - A co ja się będę wtrącać, jak spędzasz czas z kolegami? Idzie pedofil przez las. Patrzy - coś leży w krzakach - to nieżywa kobieta. Idzie dalej, patrzy - facet leży na dnie wąwozu. Idzie dalej, patrzy - chłopak powiesił się na drzewie. Idzie dalej, patrzy - mała dziewczynka płacze. - Co się stało? - pyta. - Szliśmy całą rodziną przez las i napadł nas niedźwiedź. Zaatakował mamę, tata chciał jej pomóc ale spadł do wąwozu, mama zginęła. Brat się powiesił, bo tego nie wytrzymał... - No cóż - mówi pedofil rozpinając rozporek - To nie jest twój dzień... --- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kilka dowcipów :D
podpinam sie
![]() Kiedy byłem młodszy nienawidziłem chodzić na śluby. Wydawało mi się, że wszystkie ciotki i podstarzałe krewne przychodzą do mnie, trącają mnie w żebra, mówiąc "Teraz twoja kolej". Brrr!!! Przestały, kiedy zacząłem robić im to samo na pogrzebach...
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
SuLoVa- ostatni jest.. delikatnie mówiąc niesmaczny i nie na miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dokladnie, wszystkie super tylko ten ostatni. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chodzi mi tylko o to, że ten dowcip jest słaby. przez treść. pedofilia mnie nie bawi i tyle. /to nie jest żaden atak na Twoją osobę, SuLoVo. moja wypowiedź dotyczy tylko jednego dowcipu. zresztą pozostałe są ok. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Po przeczytanu drugiego myslalam, ze sie posikam
![]() ![]() ![]() Reszta tez super ![]() Tylko ten ostatni mnie troszke zniesmsczyl... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ostatni - wyjatkowo nie na miejscu i jeszcze kilka innych - nie w moim guscie
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ostatni
![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ale sie uczepiłyście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
KWC
|
wszystkie super, szkoda, że znałam wczesniej, hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.