|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Niewiele ale może ktoś skorzysta
Jestem nowa więc na poczatku witam wszystkich.
Mam kilka zbędnych kosmetyków, które chetnie wymienię na inne. 1. Jesus del Pozo "Halloween" EDT - 100 ml (oryginalne),bez pudełka, psiknięte może trzy razy, - wymienione z "lalesią" 2. LRP "Anthelios W" żel (40) - 100 ml zużyte 10-15 ml, 3. Dax Cosmetics "Cashmere sekret" baza pod makijaż - 30 ml użyty 2 razy, 4. Krem z masy perłowej "No-Scar"-30 ml użyty 1 raz, nieaktualne 5. Revlon "Shine Control" podkład matujący kolor 08 true beige - 30 ml użyty 1 raz, 6. Avon "Extreme gloss" błyszczyk kolor sand shine - 8 ml użyty 1 raz. Poz.1 wymienię na zapachy "białe" lub "niebieskie" mogą być o mniejszej pojemności. Zapachy z Avon,Oriflame i Coty nie wchodzą w grę. Szukam: 1. Idea 25 "Citrobiotic" - antyrodnikowa pianka do mycia twarzy, 2. Vichy "Purete Thermale" - żel - pianka lub płyn miceralny, 3. BioDerma "Sensibio H2O - płyn miceralny. i może coś innego mnie zainteresuje. Wszyskie kosmetyki są świeże, nie mają uszkodzonych opakowań tylko nie mają pudełek. Po prostu dla mnie nietrafiony zakup a komuś może się przydać. Pozdrawiam. Edytowane przez BoGosia Czas edycji: 2006-09-11 o 07:19 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Niewiele ale może ktoś skorzysta
moze cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136786
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj!
Interesuja mnie pozycja 2,4...z poszukiwanych przez Ciebie pozycji mam jedynie 1/4 butelki Sensibio H20..Zajrzyj przoszę do mojego wątku-może coś dobierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.