![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zamienię colorstay,kadus,inglot,oc eanic
zamienię na coś co wpadnie mi w oko
![]() 1.revlon colorstay polowa buteleczki jeszcze jest, odcien nr 10 natural tan 2.cien do powiek inglot sprint nr 97 zuzycie żadne,może 2 razy użyty 3.cien do powiek inglot vertigo, także prawie wcale nie używany 4.cienie maybelline color delights, kremowe brokatowe 4 cienie w opakowaniu jak nizej na zdjęciu a kolory wklejam także 5.błyszczyk oceanic AA kolor taki ciemny kapuczino ![]() 6. kadus slalom,krem dowłosów do prostowania lub podkreślania loków, raz użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zamienię colorstay,kadus,inglot,oc eanic
hej! interesuje mnie Revlon i Kadus. Może coś znajdziesz u mnie??
1.. Tusz do rzęs LANCOME Magicils 03 kolor turkusowy, użyty ze 4 razy 2.. Balsam do ciała GIVENCHY Hot Coulture- miniaturka 30ml- została połowa 3.. cienie potrójne BOURJOIS Effet Lumiere: brązy, szarości, niebieskie 4.. potrójne cienie NINA RICCI kolory to brudne róże 5.. pianka do mycia twarzy CHANEL- 8ml z kartonikiem 6.. Poczwórne cienie ELIZABETH ARDEN- 2 brązy, beż, róż 7.. Poczwórne cienie CLINIQUE, brąz, fiołek, zieleń, biel 8.. poczwórne cienie ISA DORA- róże oraz żółty 9.. Krem Iwostin Purritin na noc 10.. Krem Iwostin Purritin matujący 11.. Pojedynczy cień BOURJOIS kolor jasny fiolet 12.. Miniaturka perfum RALPH LAUREN 7ml 13.. Miniaturka perfum HUGO BOSS WOMAN 5ml 14.. Puder brązujący w kulkach Avon + pędzel 15.. Zestaw do frenczu RIMMEL odżywka do paznokci + lakier beżowy+patyczek do skórek+pilniczek 16.. Kredka do brwi brązowa ISA DORA 17.. Tusz do rzęs RIMMEL z grzebykiem czarny 18.. Puder brązujący w kompakcie Avon 19.. Tonik ujędrniająco-wyszczuplający TOŁPA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
a mnie interesuje zielony inglocik.
Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post1406491 Mam jeszcze szminkę clinicque czerwoną Podkład clinicque City block bronze Chanel T-mate fluid Korektor Sisley baige eye-lainer czarny astor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zamieszczam zdjęcia moich kosmetyków
Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2006-03-13 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
tysiulka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za podkład revlona?
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ja tz z mila checia ustawie sie w kolejce z moim zaintersowaniem co do Twojego podkładziku Revlon
![]() mój wątek to: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=99961 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
dziewczynki a macie może coś rozświetlającego do twarzy ale bez mnóstwa drobinek brokatu albo może kredkę czarną do oczu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ja mam jeszcze:
LRP- Hydraphase-tonik nawilżający (poj.15ml) NOWY LRP- KERIUM- szampon-krem przeciwłupieżowy (próbka, 10ml) -maseczka antybakteryjna peel-off; Dax Cosmetics (40% z 60ml) lakier do paznokci Sensique-beżowy, perłowy (użyty dwa razy) -cienie do powiek Inglot-3 odcienie różu (zużycie niewielkie) -cienie do powiek Astor nr 150 spring delight-bardzo jasne, perłowe (zużycie niewielkie) -cienie do powiek Pierre Rene 02 classic beige (zużycie niewielkie) i mogłabym odsypać trochę pudru sypkiego Skinlights'a 01 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
uu tysiulko widzę, że cienie Niny wędrrrrruuuują już bardzo długo:P Zaczęło się ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
2.cien do powiek inglot sprint nr 97 zuzycie żadne,może 2 razy użyty
5.błyszczyk oceanic AA kolor taki ciemny kapuczino niewiele zużyty 6. kadus slalom,krem dowłosów do prostowania lub podkreślania loków, raz użyty może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.