![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kilka Drozbiazgów
Oto moje drobiazgi do wymiany, oddam za inne drobiazgi:
1. Astor, Prismatic, 5 ml z pędzelkiem, użyty może 10 razy, nie był napełniony do końca, transparentny z róznokolorowymi drobinkami; 2. Eveline, puder w kamieniu z lusterkiem, użyty 3 razy, kolor średni beż. 3. Eris, krem pod oczy z folacyną, kilka razy użyty. Tu będę bardziej wybredna: 4. Puder sypki, APC, kolor nr 2, użyty 4 razy. 5. Clinique, superpowder, kolor średni beż, o7 matte neutral, ubytek 20%. Nie szukam ubrań, lakierów do paznokci, cieni, błyszczyków, kredek. Edytowane przez Smok Czas edycji: 2006-08-10 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka Drozbiazgów
znalazłabyś coś u mnie za:
4. L'oreal, True Match, kolor C2, połowa
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-07-18 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Jestem zainteresowana podkładem L'oreal. Jaki to odcień? Znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127433 Pozdrawiam
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To drugi w kolejności kolor zaczynając od najjaśniejszych, jest niedostępny w Polsce. U Ciebie spodobał mi się puder Lumene, ale będzie stanowczo za ciemny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Na zdjęciu wyszedł ciemniejszy niż w rzeczywistości. Zrobiłam zdjęcie w świetle dziennym.
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
No teraz nie wygląda tak ciemno, choć to przedostatni odcień w palecie, a ja jestem bardzo blada id latego oddac chcę Loreala. jest jeszcze jeden problem, w KWC nie ma składu, ale jest skład brata blizniaka tego pudru Lumene i tamten ma w składzie trójglicerydy, ktore mnie zapychają. Sprawdż proszę, czy w składzie jest capric/caprylic triglyceride?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
To ten brat bliźniak:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=6367 Jeśli ten ma podobny skład, to niesety mnie zapcha. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam przepisywać cały skład i przy końcu siadł mi komputer, wybacz ale nie będę tego robić drugi raz. Tego co pisałaś nie znalazłam , co prawda jest na naklejce parę rysek, ale tam gdzie jest rysa na trzecim miejscu jest coś co zaczyna się na st a potem coś jakby stearate. talc na pierwszym miejscu, o mice napisane że może zawierać ( jest pod koniec listy)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a u mnie coś za L'oreal True Match?
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za poświęcenie.
![]() Mam jeszcze krem pod oczy Erisa z folacyną, kilka razy użyty, Eveline, krem matujący, kilka razy użyty, ewentualnie jakieś próbki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Co prawda z próbek już niewiele mi zostało, ale coś jeszcze mam np.
Isipharma, Uveblock spf 80, 5 ml Isipharma, Uveblock spf 50, 5 ml Vichy, krem do twarzy, spf 20, 2x 1,5 ml svr, 60B, 5 ml x2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Byłabyś skłonna oddać wszystkie próbki, czy mam sobie coś wybrać?
Bo nie wiem jak to się układa cenowo, puder kosztował co prawda 40 kilka zł, ale jest używany ( zresztą na zdjęciu chyba dokładnie widać zużycie) edit: rezygnuję z pudru Lumene, ponieważ używam ostatnio sypkiego a ten noszę tylko w kosmetyczce, szkoda żeby się zmarnował. właściwie nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, dosyć ładnie matuje i moja cera nie ucierpiała podczas używania go.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, zastanowię się i odpowiedź dam wieczorem, boję się pochopnych wymian, bo już za wiele ich było w moim wypadku. dziękuję za odpowiedzi wyczerpujące, jedyne, co mnie martwi w wypadku tego pudru, którego chciałabym używac do poprawek, to kolor, czy nie za ciemny dla mnie będzie.
Rezerwuję Loreala dla Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy. Może sprawdż w jakiejś drogerii/perfumerii czy ten odcień będzie Ci odpowiadał. Co prawda jest czwarty w kolejności, ale Finki mają raczej jasną karnację
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
5. Eris, krem pod oczy z folacyną, kilka razy użyty.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że ten krem jest w cenie przesyłki, więc raczej nadaje się jako dodatek do wymiany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taka ze mnie oferma, że nie potrafię się zdecydować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U Ciebie w wątku w sumie fajne rzeczy, ale nic z nich mi nie będzie potrzebne. Szukam najbardziej rózu Loreala/Bourjois albo pudru w odcieniu żółtawym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się zdecydujesz albo nie będziesz miała jakichś bardziej interesujących Cię ofert to zgłoś się do mnie Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.