|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zestaw Lancome Dior Chanel Inglot Astor 12 Sztuk!!
Wymienie na cos fajnego, najchetniej perfumy, jakies podklady, zmywacze do oczu, wzmacniajace maseczki do wlosow..
Oddam zestaw w calosci. 1. Konturówka DIOR kolor 823 Grenat (na końcu pędzelek do pomadki) 2.Puder w kamieniu z lusterkiem MANHATTAN nr 16 natural beige (ubytek widoczny na zdjęciu) 3. Puder brązujący CHANEL z lusterkiem kolor Deep Bronze (prawie cały, opakowanie nie zamyka się szczelnie) 4. Cienie INGLOT perłowy fiolet nr 48 (niewielkie zużycie) 5.Cienie INGLOT Integra w tonacji oliwka-khaki (niewielkie zużycie) 6. Cienie INGLOT w kolorze turkusowym z serii Vertigo z wygodnym aplikatorem (minimalne zużycie) 7. Puder w kompakcie COVER GIRL kolor classic ivory (z USA, minimalne zużycie) 8. Czarny eyeliner ORIFLAME (też mało używany) 9. Czarna kredka do brwi z grzebykiem MISS CLAIRE (prawie cała) 10. Pomadka LANCOME Rouge a Levres Absolu Creme nr 47 Rouge Rayonnant (pięknie pachnie arbuzem, użyta ledwie pare razy) 11. Cienie L'OREAL duo Wear Infinite Classic Khakis Matte (nieduże zużycie) 12. Utrwalacz lakieru firmy ASTOR z brotakowymi drobinkami (prawie cały) GRATIS: mały pędzelek YSL i nowy aplikator cieni INGLOT. http://img403.imageshack.us/img403/8910/zestaw7zf.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zestaw Lancome Dior Chanel Inglot Astor 12 Sztuk!!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie konturówka Dior i puder Chanel-to oryginały?
zobacz do mnie,mam też maske do włosów zniszczonych intensive-zostało z 250ml ok 80ml,do zmywania oczu clinique take the day off z 50 ml zostało ok 40ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117569 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
a znalazłaś coś w zamian u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Organizatorkaaa :)
|
Interesuje mnie: Puder brązujący CHANEL z lusterkiem kolor Deep Bronze
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
7. Puder w kompakcie COVER GIRL kolor classic ivory (z USA, minimalne zużycie)
9. Czarna kredka do brwi z grzebykiem MISS CLAIRE (prawie cała) 11. Cienie L'OREAL duo Wear Infinite Classic Khakis Matte (nieduże zużycie) i pedzelki?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Aaaa, tylko w miare mozliwosci prosze o podanie daty/godziny jak najaktualniejszego postu w danym wątku z rzeczami na wymianę, ok? zaoszczedzi mi to czasu, a mam go naprawdę malutko ostatnio. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117569
nowa dokładka- cały czas chodzi o Chanel ... pedzelek ysl i może konturówka Diora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Witaj masz moze fotke Chanelki brazujacej??? Zajrzyj do mnie moze cos ci sie spodoba za ten puderek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120375 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dodaję zdjęcie pudru Chanel.
Obok niego są dwie szminki: silver plum Cover Girl i golden bronze Oriflame (tez na wymiane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
odpisałam Ci w moim Wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1999470 zarezerwujesz mi te 3 rzeczy do jutra wieczorem? jeśli chodzi Ci o tą szminke obok cienia to perfect beige jaki nr.ma Chanel? a ta konturówka Diora w jakim kolorze? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Do piero zobaczyłam ,że jest zdięcie
To mi jednak baaardzo zależy na Chanel, a rezygnuje z pędzelka i chyba z kredki-jest czerwona? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hmm..Chanel numeru koloru nie ma...Jedyne nazwy kolorka po ang. i fr. Bronze Profonde, Deep Bronze. no zreszta doloze zdjecie zaraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Na zdjeciach widac pedzelek YSL, puder Chanel i konturówke Diora. Na drugim zdjeciu szminka Lancome
![]() To rezerwuje dla Ciebie Kiniu do jutra te trzy rzeczy ![]() I przepraszam, ze zdjecia sa takie ciemne, ale chcialam je wkleic mozliwe szybko, czyli teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
kochana,a ja zrobie zdięcie rano
zarezerwuj mi tylko Chanel-konturówka za czerwona napisz jeszcze jak możesz do kiedy może być ważny puderek,bo jest go sporo,na rok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Interesują mnie cienie inglota. Moze cos ci sie u mnie spodoba?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...08#post2392308 Bede wdzieczna jesli odpiszesz w moim watku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.