|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mój kramik z kosmetykami
1. Vollare- cienie MAGIC- kolor szaro biały z drobinkami. Przepięknie się mienią. Użyty kilka razy-niewielkie zużycie widoczne na zdjęciu;
2. Manhattan- granatowy cień do powiek Space Blue. Zużycie ok 1/3 NIEAKTUALNE 3. L'oreal- cienie do powiek Holographic kolor Prince in Disguise. Użyte raz, góra dwa. NIEAKTUALNE 4. Avon- cień w kulce kolor Taupe. Użycie tak niewielkie, ze nie widać nawet w opakowaniu. Używałam go może z 5 razy. 5. Avon- rozświetlający puder sypki, kolor Peach. Używany kilka razy głównie zamiast różu. NIEAKTUALNE 6. Smackers- Punch-u-Action, zostało ok 2,5 cm. Opakowanie trochę zniszczone. -------------------------------------------------------------------- Szukam: => letnich sukienek => spódniczek => krótkich spodenek rozmiar większe S, albo mniejsze M => bluzek z krótkim rękawkiem, bez rękawów- tzw.bokserek, z jakimiś fajnymi nadrukami (rozmiar S) => jedwabiu do włosów => cieni do powiek w kolorach zgaszonego, brudnego różu, brązu, beżu, złota. => pudru sypkiego => kremów nawilżających => kosmetyków brązujących i samoopalaczy (jestem wybredna ![]() => porządnego pędzla do pudru => zapachów => koralików szklanych, najlepiej unikatowych, starych z naszyjników mam i babć Edytowane przez aniielica Czas edycji: 2006-08-18 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój kramik z kosmetykami
7. Ava- krem karotenowy. Zużycie bardzo niewielkie. Kremik jest świeży, niedawno kupiony i otwarty.
8. Avon- balsam do ciała kokos i papaya- zostało mniej niż połowa NIEAKTUALNE 9. Avon- cien do powiek w kremie kolor Silver- zużycie widoczne na zdjeciu. 10. Avon- mgiełka kokos i papaya- zostało więcej niż połowa, mniej niż 3/4 NIEAKTUALNE 11. Avon- mgiełka wanilia i mleczko sojowe- zostało ok 1/3 NIEAKTUALNE 12. Avon- Krem do ciała Treselle- zostało ok połowy. Oddam za free komuś kto bedzie brał więcej, bo data ważności jest do 17.07.2006 ![]() Edytowane przez aniielica Czas edycji: 2006-07-30 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Vollare- cienie MAGIC- kolor szaro biały z drobinkami. Przepięknie się mienią. Użyty kilka razy-niewielkie zużycie widoczne na zdjęciu;
-2 próbki Extraordinary Avonu - różne brokaty -17 (angielski) cień prasowany turkusowy, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - p2 (niemiecki) błękit srebrzysty cień prasowany w sztyfcie (jak szminka, ale opakowany papierkiem)-taki walec; oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich-maźnięte po dwa razy kolory: StrawberryDelish, PaleRose, Capuccino, KnockoutPink, PlumFrost, Rose, BerryMauve ![]()
![]() |
#7 |
lipiec na maksa!!! :)
|
czesc, podobaja mi sie u Ciebie:
3. L'oreal- cienie do powiek Holographic kolor Prince in Disguise. Użyte raz, góra dwa. 8. Avon- balsam do ciała kokos i papaya- zostało mniej niż połowa 10. Avon- mgiełka kokos i papaya- zostało więcej niż połowa, mniej niż 3/4 12. Avon- Krem do ciała Treselle- zostało ok połowy. Oddam za free komuś kto bedzie brał więcej, bo data ważności jest do 17.07.2006
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
noseknosek a co proponujesz wzamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej, a może coś u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122422 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
|
aniielica, a co powiesz jesli zaproponuje Ci oprocz Dream Matte Mousse takze JJ Holiday Skin balsam do ciała i JJ Holiday Skin krem do twarzy?
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
|
ten do twarzy jest nowiutki nawet nie odkręcany.. a do ciała.. hmm..nie mam go teraz przed sobą, ale myślę, że około 70%
![]() |
![]() |
#16 |
|
ok, juz piszę
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A Treselle tez miało do ciebie jechać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się:
Avon- rozświetlający puder sypki, kolor Peach. Używany kilka razy głównie zamiast różu. i 2. Manhattan- granatowy cień do powiek Space Blue. Zużycie ok 1/3 Sama nie wiem.. A co jesteś gotowa oddać ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.