|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
suknia wieczorowa Vero Moda :)
Chetnie wymienie suknie wieczorową. Kupiona 2 lata temu w sklepie Vero Moda. Rozmiar 38.
Wymiary sukni: długość od ramiączek: 137 cm długość od pachy: 119 cm szerokość od pachy do pachy: 47 cm szerokość pod biustem 42 cm Suknia kosztowala w sklepie 249 pln. Mialam ja założone raz przez kilka godzin. Jej stan jest idealny. Na życzenie mogę wysłac inne zdjęcia mailem Wymienie na cos co mi sie naprawde spodoba. Biore tez pod uwagę kosmetyki pod uwage na wymiane ale bede wybredna raczej Serdecznie polecam, ponieważ sukienka jest śliczna lecz ja nie mam okazji by ja nosic.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: suknia wieczorowa Vero Moda :)
oki wyslij mi j.grysztar@interia.pl
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
ja też poproszę zdjecia... maricia_gno@tlen.pl
I napisz czy byś coś u mnei znalazła... |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
ja też poproszę zdjęcia: joanp@interia.pl
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
dziewczyny przepraszam, ze dopiero dzisiaj pisze, ale wczoraj bylam tak zaganiana ze sily nie mialam juz na wizazu siedziec
juz Wam zdjęcia wysylam
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
przepraszam marcia_gno, zapomnialam Tobie wyslac, lecz teraz przejrzalam Twoj watek i nic mi w oko nie wpadlo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Wymienie na cos co mi sie naprawde spodoba. Biore tez pod uwagę kosmetyki pod uwage na wymiane ale bede wybredna raczej 

Mam duzo zdjec tej sukienki w roznych ujęciach jesli chcesz to Ci wysle.