![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ~°¤`~° Poszukuję °~`¤°~
nieaktualne
![]() ~°¤`~° POSZUKUJĘ °~`¤°~ Zamieszczam listę rzeczy , których poszukuję ![]() W zamian mam do wymiany ubrania,buty i biżuterię z mojego wątku Wymienię je najchętniej na rzeczy z listy ![]() Wszystkie ubrania i buty ,które mam na wymianę są zadbane ,w bardzo dobrym stanie, niektóre zupełnie nowe i takich rzeczy oczekuję również w zamian ![]() SZUKAM °~` dwurzędowego płaszczyka °~` długich swetrów przewiązywanych paskiem rozm.S °~` kurtki z kapturem °~` bluzy z kapturem lub swetrów typu kangurek rozm.S °~` trencz °~` spodni rozmiar 26 - 27/ 32-34 °~` spódnic długości do kolan –falbaniaste,rozkloszowan e rozm.36 °~` żakietów rozmiar 36 °~` sweterków zapinanych na guziczki, blizniaków rozm.S °~` balerinek i mokasynów rozmiar 38 [długość wkładki 24,5-25 ] °~` dużej torby °~` ciekawych nakryć głowy-kapelusiki °~` zamszowych rękawiczek °~` szerokich pasków-zamszowe lub plecione °~` dużej suszarki [chętnie z dyfuzorem] °~`Effeclar K i półproduktów z mazideł Zamieszczam przykładowe zdjęcia rzeczy ,które mi się podobają preferuję materiały: zamsz ,sztruks,aksamit,gniecion a bawełna,tweed preferuję kolory: różne odcienie fioletu [śliwkowe-wrzosowe] turkus,niebieski,granatow y szary,grafitowy ciemny brąz pudrowe odcienie beżu i różu czarny,biały zieleń Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-09-25 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~°¤`~° Poszukuję °~`¤°~
niestety skarbie raczej nie będę miała nic z tych rzeczy które Ty poszukujesz
![]() z kosmetyków mam; sprey do ciala z avonu perfume w kształcie serca krem do stop z avonu i chyba tyle a cienie jeszcze odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
mam jescze cos takiego do wymianki
Nie trać czasu na kompletowanie popełnionych błędów. Ucz się na nich i idź dalej. Edytowane przez viki123 Czas edycji: 2006-10-07 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() i zakiet mam -różowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]()
Hm... mam cudną spódnicę, zwiewną, falbaniastą- do kolan. Wiązaną na sznureczek na końcu którego są dzwoneczki. Czarno-biała we wzory. I jeszcze oryginalny, w modny teraz wzór, kaszkiet "Meakers of Piccadilly" 60% Wełny, i 40% inne tworzywa. Wstawiam zdjęcia.
A jeśli nie wpadną ci w oko, to może coś w moim wątku widziałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
może taki sweterek ?
Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
zupełnie tak jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a moze chciałabyś sweter długi < ja mam go mniej więcej do połowy uda > zapianany na guziki ? Sweter jest z wełny.
Też sobie wisi w szafie zupełnie bezużytecznie. Jeśli wstępnie opis Cię zainteresował, to mogę jutro pstryknąć zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.