|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powtórka ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No tak, wybacz głupawkę....Znalazłam opisy, że Nina przpomina Cool Water Davidoffa tudzież Hugo Woman. Potwierdzasz to jako najlepiej poinformowana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gdybym miała prównywać ten zapach z jakims innym powszechnie znanym - byłyby to Champs Elysees Guerlaina ![]() Według mnie obydwa (Love Fills A'Air du Temps oraz Champs Elysees) rozwijaja sie w bardzo podobny sposób Jest to zreszta powód, dla którego jestem gotowa rozstac sie z Love Fills: Champs mam trzy flakony (bo to mój ukochany zapach), więc Love Fills to byłby de facto dubel zapachowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wyczerpujący opis
![]() champs-a a szczerze powiedziawszy zostały mi nazwijmy to....opary, chętnie przyjmę Ninę pod swój dach ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
skoro wymiana z Twojej strony w ogóle wchodzi w rachubę to ja pódjdę dzisiaj do perfumerii i przetestuję Twój, bo jak na razie to znam go tylko z opisu nut zapachowych i z recenzji na KWC ![]() Zgłoszę się wieczorem, po przetestowaniu ![]() Aha! A czy Twój tester ma koreczek, czy jest to wersja bezkorkowa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Ok, w takim razie czekam na Twoją decyzję. Korka niestety niet.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Maximo droga,
zajrzyj proszę tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...01&postcount=7 jest to odpowiedź dla małgosi791, ale w zasadzie równiez informacja dla Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Maximo,
wczoraj udalo mi sie przetestować Valentino Gold. Niestety zapach nie do końca trafia w moj gust ![]() Ponieważ Love Fills jestem zdecydowana wymienić tylko na taki zapach, który zużyję na pewno, będę musiala zrezygnować z naszej wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.