|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Termalkę Lrp Oddam:)
NIEAKTUALNE!!!!!!!
Chętnie oddam w dobre ręce wode termalną LRP, pojemność 150 ml,data wazności maj 2009. Zużycie tak na oko 20%. Rozpatrzę każdą propozycję choć najbardziej poszukuje: pilingów enzymatycznych, kremu Iwostin z wit. C i E pudru L'Oreal, True Match Super Blendable Powder ( w1 ) ![]() Do wody dodam gratisowo rożniaste próbeczki ![]() Edytowane przez kasssandra Czas edycji: 2006-08-27 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Termalkę Lrp Oddam:)
Ja również jestem chętna , niestety nic nie mam z poszukiwanych przez Ciebie pozycji -proszę zjarzyj jednak do mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem chętna
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Palau byłabym zainteresowana
*odświeżająco-oczyszczający płyn z kwiatu pomarańczy-nieznaczne zużycie z wymiany z weroniką18 tylko napisz mi datę jego ważnosci. jak również *paletka do makijażu oriflame z lusterkiem-cienie kremowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Z chęcią oddam Ci obie rzeczy jeśli masz coś jeszcze na wymianę bo za samą wodę to jednak za dużo.
Woda z kwiatu pomarańczy w zasadzie ma niewielki uzytek-ja użyłam raz i zapach mi niepodpasował. data jest do 12,06. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Palau nie mam nic teraz ciekawego na stanie do wymiany.
Wodę pomarańczową bardzo bym chciała ![]() Ale znowusz pomaranczowa za termalkę to dla mnie ciutke mało. Mogę liczyc na coś jeszcze? ( jeśli tak,napisz co) pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
kasssandro - jeśli nie wyjdzie Ci wymianka z palau, zajrzyj do mnie, mam ciuszki kosmetyki
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej
interesuje mnie woda LRP http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=134826 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jasne że możesz
![]() ![]() ![]() PS: Może coś co dla Ciebie jest niespecjalne mi się przyda więc jeśli miałabyś cokolwiek na wymiane daj mi znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Witaj,
interesuje mnie woda, mam peeling enzymatyczny Ziaja i kilka innych kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Palau z zbędnych rzeczy już nic mi nie zostalo, tak mnie motywował wątek o pozbywaniu się kosmetyków hehe. Więc może zrobmy tak : termalka +dorzuce jakieś probki gratisowo za płyn fitomedu +Ty coś tam dorzucisz gratisowo.POzdrawiam ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ok, nie ma problemu - przesyłam pw z adresem i proszę o to samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.